LeBron James oğlu Bronny için: "Bana sahada 'baba' diye seslenemez

28.08.2024 - 13:53 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 13:59

NBA ve Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı bu sezon beraber forma giyeceği oğlu Bronny James hakkında konuştu. İşte detaylar...

LeBron James oğlu Bronny için: "Bana sahada 'baba' diye seslenemez

NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında gösterilen 39 yaşındaki tecrübeli yıldız yeni sezonda oğlu Bronny ile takım arkadaşı olacak. 2024 NBA Draft’ının 55. sıra seçimi olan Bronny James, yeni sezonda Lakers için ter dökecek.

The Shop isimli bir podcast programına konuk olan LeBron James, burada oğlu Bronny hakkında konuştu. LeBron, kendisine sorulan ‘Bronny, sana basketbol sahasında ‘baba’ diyor mu?’ sorusunu yanıtladı.

"İşimizi yapıyorken bana ‘baba’ diye seslenemez"

Bu konuyu çoktan aştıklarını belirten LeBron James, "İşimizi yapıyorken bana ‘baba’ diye seslenemez. Basketbol sahasından ayrıldığımızda yeniden onun babası oluyorum ama işimizi yapıyorken durum farklı. Sahadayken bana ’23, Bron veya isterse GOAT (tarihin en iyisi) diye seslenebilir (gülüyor). Nasıl sesleneceği ona kalmış. Tabii işler benim için kolay çünkü ben ona yıllardır Bronny diye sesleniyorum, sürekli ‘oğlum’ diye seslenmek zorunda değilim. Bu yüzden alışması gereken taraf o. Sonuçta sahayı koşarken ‘hey baba, boştayım. Bana pas ver!’ diye bağıramaz (gülüyor).” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler