"Bana bir 15 dakika müsaade eder misiniz?"

29.10.2020 - 10:55 | Son Güncellenme: 29.10.2020 - 11:01

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer gündemine daha önce gelen Loic Remy, kariyerine Çaykur Rizespor'da devam ediyor. Rizespor yöneticisi Hasan Yavuz Bakır, golcü futbolcu ile aralarında geçen bir diyaloğu anlattı. Bakır, Sivasspor galibiyeti, Kayserispor maçı ve İsmail Köybaşı hakkında da değerlendirmeler yaptı.

"Bana bir 15 dakika müsaade eder misiniz?"

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Sivasspor galibiyetinin kendilerine ciddi bir öz güven aşıladığını söyledi. Golcü futbolcu Loic Remy’den beklentilerinin olduğunu ifade eden Bakır, futbolcuyla ilgili bir ayrıntıyı da paylaştı. Öte yandan Bakır, daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe forması giyen İsmail Köybaşı’nın da çok uyumlu bir oyuncu olduğuna dikkati çekti.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamaları şu şekilde:

“Sivasspor galibiyeti motivasyonumuzu yükseltti”

Üst üste 2 maç kazanmanın morallerini yükselttiğini ifade eden Hasan Yavuz Bakır, aynı performansı Kayserispor maçında da bekliyor. Bakır, ”Biz Sivasspor maçını kaybetseydik, moral motivasyonumuz çok düşerdi. Ankaragücü galibiyeti daha da anlamlı hale geldi. Sezon başında istemediğimiz sonuçlar aldık. Alanyaspor ve Fenerbahçe gibi takımlarla oynadık. Ankaragücü galibiyetinden sonra Sivas maçından alınan 3 puan bizi rahatlattı. Motivasyon olarak iyi durumdayız. Taraftarlarımız da takıma güveniyor. Teknik ekibin de morali iyi. Bu durum Rizespor’un daha güçlü durmasını sağlayacak. Kayserispor maçını da kazanırsak seri yakalamış olacağız” ifadelerini kullandı.

“Remy bizden imza töreni öncesi 15 dakika müsaade istemişti”

Bu sezon başında transfer edilen ve şu ana kadar 4 gol atan Remy hakkında konuşan Bakır, golcü isimle imza töreni öncesinde aralarında geçen diyaloğu da şu sözlerle anlattı:

“Remy çok çalışkan bir oyuncu. Bu futbolcu oynamak istiyor. İlk geldiği dönemde bunu gösterdi. İyi kariyerli olup da aynı havayı vermeyen oyuncular da gördük. Kontrattaki şartları erkenden elde etmek isteyen, kulüp çalışanlarını bunaltan oyuncular da gördük. Remy bu açıdan çok farklı bir oyuncu. Örneğin; Remy için imza töreni düzenleyecektik. İmza töreninin saati belliydi. Remy, çalışma yapıyordu. Bizden çalışmasını bitirmek için 15 dakika müsaade istedi. Bu bile futbolcunun futbol oynama isteğini net bir şekilde ortaya koyuyor.”

“Remy’nin geçmişini değil geleceğini satın aldık”

Rizespor yöneticisi, daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Loic Remy’nin geçmişini değil geleceğini satın aldıklarına vurgu yaptı, Bakır, “Remy, bundan sonra başarılı olur mu? Olmasını bekliyoruz. Remy şımarık bir oyuncu değil. Tabii ki tam anlamıyla hazır olmayabilir. Takımla ve bireysel çalışmalar yapıyor. Remy, kondisyon anlamında da gelişti. Daha da iyi olacağını düşünüyoruz. Remy’den beklentimiz büyük. Geçmişini değil, geleceğini satın aldık. Kendisinden memnunuz” dedi.

“İsmail Köybaşı’nın tecrübesiyle katkı yapacağını düşünüyorum”

Rizespor bu sezon başında İsmail Köybaşı’yı renklerine bağlamıştı. Rizespor yöneticisi, bu konuda ise “İsmail Köybaşı kariyerli bir oyuncu. Ondan da verim alacağımızı düşünüyoruz. Çok uyumlu bir oyuncu. Tecrübesiyle takıma katkı sağlayacak. Biz zaten çok çalışan bir kulübüz. Tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Bu sezon iyi işler yapacağımızı düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler