''Bana Rodallega'yı alın''

03.12.2015 - 09:32 | Son Güncellenme: 03.12.2015 - 09:35

Forvete ve savunmaya yapılacak takviyeler için listesini hazırlayan G.Saray'ın yeni hocası, ligde fırtına gibi esen Kolombiyalı Hugo Rodallega'yı en üst sıraya yazdı.

Galatasaray yönetiminden kadroyu takviye etmek için devre arasında istediği transferlerin yapılacağı sözünü alan teknik direktör Mustafa Denizli, listesini şekillendirmeye başladı. Edinilen bilgiye göre öncelikle hücum ve savunma üzerinde duran tecrübeli teknik adam, forvete yapılacak takviye için Akhisar Belediyesporlu Hugo Rodallega'yı düşünüyor. Bu konudaki düşüncesini yönetimle de paylaşarak "Bana Rodellaga'yı alın" diyen Mustafa Denizli, Kolombiyalı golcünün transfer edilmesi halinde artık hücumda herhangi bir sorun kalmayacağına inanıyor. 

Sarı-kırmızılı yönetimin önümüzdeki günlerde Akhisar Belediye'nin kapısını çalarak 30 yaşındakiRodallega'yı resmen isteyeceği öğrenildi. Cimbom bu transferi, oyuncu ve para vererek bitirmeyi hedefliyor. Sezon başında geldiği Akhisar Belediye'de 13 maçta 8 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Rodallega'nın sözleşmesi Haziran 2017'de bitiyor. Diğer yandan kısa süre önce Trabzonspor'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Medjani de Mustafa Denizli'nin ilgi alanında bulunuyor.

Fotomaç

Senin için hazırladığımız haberler