"Bana Ryan Babel gibisi lazım"

10.05.2021 - 10:50 | Son Güncellenme: 10.05.2021 - 10:53

Hollanda Milli Takımı'ndan Ryan Babel ile ilgili bir açıklama geldi. Galatasaray'da oynayan Babel, EURO 2020'ye gidecek mi? İşte detaylar...

"Bana Ryan Babel gibisi lazım"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel'e güzel bir haber geldi. Hollanda'yı çalıştıran Frank de Boer, Babel'in EURO 2020 kadrosunda olacağının sinyalini verdi. Detaylar haberde... 

Babel'e Hollanda'dan güzel haber

Futbolculuk döneminde Galatasaray forması da giyen Frank de Boer, Ryan Babel'in performansını yakından takip ediyor. Frank de Boer, Ryan Babel konusunda Hollanda'daki eleştirileri dikkat almadığını söyledi.

"Bana Babel gibisi lazım"

Hollanda Teknik Direktörü, "Ryan Babel, Beşiktaş'a karşı harika bir futbol sergiledi. Takımı kazandı ve o da gol attı. EURO 2020'de bana büyük turnuvanın ne anlama geldiğini bilen oyuncular da lazım. Kötü bir sonuçtan sonra takımı tutacak, ateşleyecek oyuncular olmalı. Babel de öyle biri" ifadesini kullandı.

Babel'in bu sezonki performansı

Portakallar, EURO 2020'de Avusturya, Makedonya ve Ukrayna ile mücadele edecek. Galatasaray'da bu sezon 30 lig maçında 5 gol ve 5 asistle oynadı. Babel, Hollanda'da ise 69 maçta 10 gol 9 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler