Bandırmaspor galibiyetle başladı! Erzurumspor...

11.08.2024 - 19:03 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 20:08

TFF 1. Lig'de Bandırmaspor kendi sahasında Erzurumspor'u konuk etti. Ev sahibi karşılaşmayı 3-2 kazandı. İşte maçın golleri, özeti ve detaylar...

Bandırmaspor galibiyetle başladı! Erzurumspor...

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'de yeni sezon heyecanı başladı. İlk haftada Bandırmaspor kendi sahasında Erzurumspor'u konuk etti. Ev sahibi karşılaşmayı 3-2 kazandı. İşte maça dair detaylar...

Paulinho açılışı yaptı

Karşılaşmanın 54. dakikasında ceza sahasında Nomel'in ara pası Kerem Atakan Keskin'in vuruşunda kaleciden dönen topu Paulinho topu ağlarla buluşturdu. Bandırmaspor bu golle 1-0 ön geçti.

Eren Tozlu beraberliğe getirdi

Karşılaşmanın 60. dakikasında Sefa Özhan'ın ceza sahasında paslaşması sonrası Eren Tozlu kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Bu golle Erzurumspor bu golle beraberliği yakaladı.

Erzurumspor maçı çevirdi

Karşılaşmanın 69. dakikasında elle oynama kararıyla verilen penaltıyı kullanan Eren Tozlu topu ağlara gönderdi. Erzurumspor bu golle 2-1 öne geçti.

Paixao 2-2 dedi

Karşılaşmanın 72. dakikasında Faruk Can Genç'in ara pasında Marco Paixao, topu ağlara gönderdi. Bandırmaspor tekrardan beraberliği yakaladı.

Paulinho galibiyeti getirdi

Karşılaşmanın 82. dakikasında Bandırmasporlu Mehmet Özcan'ın pası ile ceza sahasında bulunan Paixao topu geriye çevirdi ve kaleci Göktuğ'dan seken topa Paulinho sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve takımı öne geçirdi. Bu golle Bandırmaspor 3-2 galip ayrıldı.