Bandırmaspor iç transfere odaklandı
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
1. Lig takımlarından Bandırmaspor'un futbol şube sorumlusu Cihan Yılmaz, "Önce iç transferi bitirmek istiyoruz. 13-14 oyuncumuzla yeniden anlaşmayı düşünüyoruz." dedi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Spor Toto 1. Lig takımlarından Beyçimento Bandırmaspor'un futbol şube sorumlusu Cihan Yılmaz, "Önce iç transferi bitirmek istiyoruz. 13-14 oyuncumuzla yeniden anlaşmayı düşünüyoruz." dedi.
Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, çeşitli nedenler ve hakem hataları sonucu play-off'a girmeyi 5 puan farkla kaçırdıklarını söyledi.
"Yeni teknik direktör arayışımız sürüyor"
Hiç tarzları olmayan bir şekilde geçen sezon 4 teknik direktörle çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, "Sami Uğurlu hocamız ile yollarımızı ayırdık. Yeni teknik direktör arayışımız sürüyor." diye konuştu.
"Emre Kaplan ile yeniden anlaşmak istiyoruz"
Gelecek sezon için öncelikli amaçlarının iyi futbol oynamak olduğunu anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:
"Önce iç transferi bitirmek istiyoruz. 13-14 oyuncumuzla yeniden anlaşmayı düşünüyoruz. Böylece takımın iskeletinin yüzde 60-65'ini koruyacağız. Bunun ilk adımı olarak Remi Mulumba ve Levent Ayçiçek ile ikişer yıllık sözleşme imzaladık. Emre Kaplan ile yeniden anlaşmak istiyoruz. İki yabancı santrfor alacağız. Bunlardan birini yarın veya ertesi gün açıklayabiliriz."
Yılmaz, bordo-beyazlı futbolculardan Atabey Çiçek, Caner Hüseyin Bağ, Fatih Kurucuk, Mateusz Holownia, Mustafa Saymak ve Okan Alkan ile yollarını ayıracaklarını belirtti.
Kulüp basın sözcüsü Erol Rüzgar ise sahilde bulunan Bordo satış mağazasını büyüteceklerini dile getirdi.
İlçenin başka bir bölgesine Bordo'nun ikinci şubesini de açacaklarını aktaran Rüzgar, "Geliri bize bırakılan otoparklarımızdaki kayıp ve kaçakları önleyecek yeni bir sistem kuracağız. Bandırma Stadı'nda sabit reklam panosu uygulamasına geçeceğiz. Sabit reklam panolarının birim fiyatını 60 bin lira olarak belirledik." ifadelerini kullandı.
Rüzgar, kulübe katkılarından dolayı Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun'a ve iş insanlarına teşekkür etti.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

beIN Trio'da Galatasaray- Fenerbahçe maçı pozisyonları değerlendirildi!

Galatasaray-Fenerbahçe: 3-0 (Maç sonucu-yazılı özet)

Tedesco'dan Galatasaray mağlubiyeti sonrası penaltı itirafı

Okan Buruk: ''Henüz bir şey bitmedi. Daha şampiyon olmadık''

Ertan Torunoğulları: "Yönetim olarak bazı kararlar alacağız"

Rıdvan Dilmen: "Ne ilk ne de son"

Nihat Kahveci: "Böyle bir maçta 'beni at' diye niye uğraşırsın?"

Victor Osimhen: "Bu armayı her şekilde korumak istiyorum"

Guendouzi’den derbi sonrası hakem tepkisi! ''Maçı öldürüyor...''

Servet Çetin'den Osman Özköylü'ye: "Maçı bırakmamızı mı istiyor?"

Trabzonspor'a Angel Delgado’dan kötü haber: Sezonu kapattı!

İsmail Yüksek: ''Özür dilemek istiyorum ama kabul göreceğini düşünmüyorum''

Yunus Akgün: "Şampiyonluğa yürüyoruz"

Uğurcan Çakır: "Galatasaray'da yaşadıklarımdan gurur duyuyorum"

Kerem Aktürkoğlu: "Sorumluluk bizlerde"

