Bandırmaspor ve Balıkesirspor ortak stadyum için masada!

22.10.2021 - 16:40 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 16:48

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un başkanı Onur Göçmez, Balıkesirspor ile birlikte maçlarını oynayacakları yeni stadyum projesine değindi. İşte detaylar...

Bandırmaspor ve Balıkesirspor ortak stadyum için masada!

Nazım Türknas - Volkan Yılmaz / AJANSSPOR

Radyospor'da yayınlanan Üçleme programı Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’a konuk olan Bandırmaspor başkanı Onur Göçmez, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

'Başkan olarak işin içinde kalmak istiyorum'

Başkanlık sürecinde olayları dışarıdan takip etmek yerine, içeriden takip etmek istediğini belirten Onur Göçmez, şöyle konuştu: "Futbol dünyasında benim 4. yılım. Taraftarlık kısmında göze kolay görünüyor ama hiç de öyle bir durum olmadığını ben kendim yaşayarak gördüm. Geçen sene tecrübesizdim, haliyle bazı hataları yapmak zorunda kaldık, çünkü Bandırma'ya gelen yoktu. Haliyle biz de şaşalı bir transfer dönemi geçirdik. 

'Metin Diyadin'le güzel ayrıldık'

Ben de bir başkan gibi değilim, işin içinde bulunuyorum sürekli çünkü benim de emeğim var ortada, haliyle içinde olmak istiyorum o noktada bende de rahatsızlık var. Dolayısıyla Metin hocamızla görüşmelerimiz neticesinde anlaşarak ayrıldık. O da sağolsun çok olgun yaklaştı ve güzel şekilde yollarımızı ayırdık."

'Transferleri ben ve komitemiz yapıyor'

Transfer çalışmalarını transfer komitesiyle birlikte yaptıklarını belirten Onur Göçmez, "Transferleri kim yaptı diyorlar. Ben ve transfer komitem yaptık. Ekibimiz gayet dinamik ve sağlam. Her birisi Bandırmalı, doğal olarak doğruyu da yanlışı da birlikte yapıyoruz" dedi.

'Süper Lig'e çıkamzsak ödeyemeyiz'

Genç isimlerinin geleceği hakkında sorulan kariyer sorusunu da cevaplandıran Göçmez, konuşmasına şöyle devam etti: "Gökay Güney Galatasaray'ın oyuncusu, opsiyonu var bizde ama yüksek yani Süper Lig'e çıkmazsak ödeyemeyiz. Doğan Can ile de abi kardeş ilişkimiz var adeta, ben onu son dakika otelde görüşüp ikna ettim. Bence çok hareketli ve birçok kulüpte bol gol atabilecek, gayet verim sağlayabilecek oyuncu. 

'Doğan Can'dan beklentim büyük'

Hatta benim Doğan Can'dan tek beklentim o ki kendisi üst liglerde bizden daha fazla sportif başarıya sahip bir takımda oynayıp başarılara imza atmasını isterim kariyeri açısından ve Bandırmaspor'un da bunda etkisi olması benim için çok daha önemli. Zira ben insanların kariyeri açısından önlerinin kapatılmasını hiç uygun görmüyorum. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor mesela, bizimle devam etmek isterse çok mutlu oluruz ama daha iyi bir takıma gitmek isterse de kolaylık sağlarız."

Bandırmaspor'un tek hedefi keyifli futbol

Sürekli olarak hedefler hakkında soru geldiğini belirten Onur Göçmez, "Yok play off oynayacak mısınız, yok şampiyonluk mu hedef... arkadaşlar bizim hedefimiz şu; oynadığımız futboldan zevk alalım ve biz sonuçlar ne olursa olsun o stadlardan başımız dik çıkalım yeter. Tek derdimiz Bandırma'yı her daim güzel temsil etmektir" diye konuştu.

'Stadyum için önemli gelişmeler var'

Bandırma'daki stadyum belirsizliği konusu hakkında bilgi veren Göçmez şunları söyledi: "Biz şu an stadyum için ışıklandırma çalışmalarında bulunuyoruz. Güzel olan şu, Bandırmaspor'u artık spor kamuoyu da takip etmeye başladı. Bandırma'ya stadyum yapılacaksa Balıkesir'e de yapılması gerekiyor, doğal olarak buraya 2 ayrı stadyuma gerek yok. Biz dedik ki üniversiteye 3.500 kapasiteli stadyum yapmak yerine 8 10 bin kapasitelik tek bir modern stadyum yapalım ve birlikte değerlendirelim dedik. Eğer bu olursa daha iyi olacak fakat olup olmayacağı henüz belli değil. Sadece şu an görüşme aşamasındayız. Bu da olmazsa dediğim gibi ışıklandırma çalışmamız var."

Senin için hazırladığımız haberler