Bandırmaspor'da ayrılık: Veda mesajı yayınladı

Akın Ungan
11.06.2024 - 20:03 | Son Güncellenme: 11.06.2024 - 20:37

Son dakika transfer haberi | TFF 1. Lig takımı Bandırmaspor'da iç Mustafa Çeçenoğlu ile yollar ayrıldı. Çeçenoğlu veda mesajı yayınladı. İşte detaylar.

Bandırmaspor'da ayrılık: Veda mesajı yayınladı

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trendyol 1. Lig takımı Bandırmaspor'da yol ayrılığı yaşandı.

Mustafa Çeçenoğlu ile yollar ayrıldı

Bandırmaspor'da Mustafa Çeçenoğlu ile yollar ayrıldı. Sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yapan Çeçenoğlu, veda mesajı yayınladı.

Mustafa Çeçenoğlu'nun veda mesajı

Çeçenoğlu, "Sevgili Teksüt Bandırmaspor Ailesi, En sevmediğim ayrılık mesajına başlamadan önce, kulübün kapısından ilk girdiğim günden bu güne kadar yanımda olan, desteğini esirgemeyen gerek sahada gerek saha dışında bir Bandırmalı gibi hissettiren taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Bu güzel sezonda birlikte sahada mücadele ettiğim takım arkadaşlarıma, saha kenarında destek veren bütün teknik ekip ve değerli kulüp çalışanlarına ve bir başkandan daha fazla abi olan yanımızda olan Onur Göçmez başkanıma çok teşekkür ederim. Teşekkürlerimle, hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

Mustafa Çeçenoğlu'nun kariyeri

Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor altyapısından yetişen Mustafa Çeçenoğlu, Bursa Nilüfer'de profesyonel oldu. Beylerbeyi, Bugsaş Spor, Menemen Belediye, Gençlerbirliği, Boluspor, Denizlispor ve Bandırmaspor'da forma giydi.

Mustafa Çeçenoğlu'nun performansı

Mustafa Çeçenoğlu, 2023/24 sezonunda 29 maça çıktı. 2 kez rakip fileleri havalandıran 30 yaşındaki sağ kanat, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler