Bandırmaspor'da çifte ayrılık

İsa Kethüda
26.04.2021 - 13:57 | Son Güncellenme: 26.04.2021 - 14:03

TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor, teknik direktör Erkan Sözeri ve sportif direktör Serdar Samatyalı ile yollarını ayırdığını duyurdu. İşte detaylar.

Bandırmaspor'da çifte ayrılık

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Royal Halı Bandırmaspor, teknik direktör Erkan Sözeri ve sportif direktör Serdar Samatyalı ile yollarını ayırdığını duyurdu. 

Erkan Sözeri ile yollar ayrıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün teknik direktörümüz Erkan Sözeri ile 2021-22 sezonu planı kapsamınd ayaptığımız görüşmeler sonucunda karşılıklı iyi niyet çerçevesinde yollarımız ayrılmıştır. Teknik direktörlük sürecinde şehri ve takımı benimseyen hocamız Sn. Sözeri ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Serdar Samatyalı'yla da yollar ayrıldı

Yeni yapılanma çerçevesinde yürütülen görüşmeler sonucunda sportif direktörümüz Serdar Samatyalı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine, bugüne kadarki emeklerinden ve iyi niyetilerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Ligde 11. sırada

Dün deplasmanda Ankaraspor'a 3-2 kaybeden Bandırmaspor, ligde 32. hafta sonunda topladığı 39 puanla on birinci sırada yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler