Bandırmaspor'da Mesut Bakkal, Pendikspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
18.12.2022 - 17:02 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 17:09

1. Lig'in 18. haftasında evinde Pendikspor'u 1-0 mağlup eden Beyçimento Bandırmaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Bandırmaspor'da Mesut Bakkal, Pendikspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Bandırmaspor sahasında Pendikspor'u konuk etti. Ev sahibi takım rakibini 90+5. dakikada Kerim Avcı'nın golüyle 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Bandırmaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, taraftarla kazanmanın güzel olduğunu ve onların destekleri sayesinde golün geldiğini söyledi.

"Daha fazla üretmemizi sağlıyor"

Takımda birlik ve beraberliğin üst seviyelerde olduğunu dile getiren Bakkal, "Biz yalnız başımıza hiçbir şey yapamayız. Taraftar, yönetim ve futbolcusuyla bir bütün olduğumuzu düşünüyorum. Bu da bizim daha fazla üretmemizi sağlıyor." dedi.

"Gidişatımız iyi"

Bandırmaspor'un hak ettiği yere ulaşacaklarını ifade eden Bakkal, "Taraftarlarımızın bizden desteğini esirgememelerini istiyorum. Bu kulüp en iyisini yapabilecek düzene ve imkanlara sahip. Gidişatımız iyi şeyler olacağını gösteriyor." dedi.

"Gideceğimiz yol belli"

Maçı son dakikaya kadar bırakmadıklarının altını çizen Bakkal, "Oyuncularımızın son dakikaya kadar istemesi, hep bir artıdır. Bu bize puan ve puanlar olarak dönecektir. Gideceğimiz yol belli ve biz de devam edeceğiz. Daha çok çalışıp daha çok isteyeceğiz." dedi.

Öte yandan Bakkal, ikinci yarı oyuna giren Kerim Avcı'nın gribal rahatsızlığı olduğunu ve bu yüzden ilk 11'de yer almadığını sözlerine ekledi.

Bandırmaspor - Pendikspor maçından dakikalar

  • 42. dakikada Atabey Çiçek ceza sahası içerisinde topla buluştuğu sırada Pendikspor oyuncusu Berkay Sülüngöz'ün müdahelesi sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi.
  • 43. dakikada Atabey Çiçek'in kullandığı penaltıyı kaleci Burak Öğür kurtardı.
  • 54. dakikada Bandırmaspor tarafından sağ kanattan ceza sahasına doğru kullanılan taç atışında karambole seken topu önünde bulan Caner Hüseyin Bağ sağ ayağının ucuyla topa dokundu ancak kaleci Burak Öğür topu çıkardı.
  • 74. dakikada Bandırmaspor'un sol kanattan çıktığı atakta Sedat Şahintürk ceza sahasına girerek sol ayağı ile yakın köşeye sert vuruşunda topu kaleci çıkardı.
  • 90+5. dakikada Bandırmaspor oyuncusu Kerim Avcının sol kanattan ceza sahası dışından sert vuruşunda uzak köşeye topu fileler ile buluşturdu. 1-0

Senin için hazırladığımız haberler