Bandırmaspor Nicola Terzic'i Kiralık Olarak Transfer Etti

Ali Bozkurt
02.01.2023 - 23:38 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 23:46

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Partizan forması giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Nicola Terzic'i 6 aylığına kiralık olarak transfer etti. Detaylar...

Bandırmaspor Nicola Terzic'i Kiralık Olarak Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, 22 yaşındaki kanat oyuncusu Nicola Terzic ile satın alma opsiyonlu olarak 6 aylık kiralık sözleşme imzaladı. Genç oyuncu Partizan'da 24 gole katkı sağlamayı başardı. Detaylar...

Nikola Terzic, Bandırmaspor'da

TFF 1. Lig'in başarılı ekiplerinden Bandırmaspor, transfer çalışmalarına erken başladı. Bordo-Beyazlı ekip Partizan forması giyen genç kanat oyuncusu Nikola Terzic ile satın alma opsiyonlu 6 aylık kiralık sözleşme imzaladı. Bordo-beyazlı ekip genç kanat oyuncusunu kadroya dahil etti. 

Hücum hattının her iki kanadında da görev yapan Nikola Terzic,  oynadığı 68 maçta 19 gol, 5 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Bandırmaspor, başkentte farka gitti!
Habere Git

Bandırmaspor'un transfer ettiği 22 yaşındaki kanat oyuncusu daha önce 4 takımda forma giydi.  Nicola, AS Nancy, FK ukariki, FK IMT Belgrad, FK Partizan takımlarında formalarını giydi. Son olarak ise yarım sezonluğuna Bandırmaspor'a geldi.

Mesut Bakkal, devre arasında yapılacak transferler konusunda da bilgi verdi. Bandırmaspor Teknik Direktörü,  "4 arkadaşımızla yolları ayırdık yeni transferler yapmak için. Ama şunu söyledik, sıradan bir transfer yapmayalım. Almak için almayacağız, yapmak için yapmayacağız, kalite oyuncular alacağız. Özellikle ön bölgemize eksikliğimiz var ve en az 2 isim alacağız. Bunun yerlisi, yabancısı fark etmez, iyi olsun gerisi önemli değil. Zaten çalışmalarımız sürüyor. Belki geç olur ama illa ki olacak kaliteli transferlerimiz” diye konuştu.

"Emir Şenocak topsuz oyunu öğrenecek"

Bandırmaspor Teknik Direktörü, sözlerini şöyle bitirdi: "Emir Şenocak çok iyi oyuncu, Allah vergisi bir yeteneği var ama top rakipteyken nasıl oynaması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Topsuz oyunu bilmesi ve uygulaması gerekiyor. Ben genç oyuncular çok fazla şans veren bir teknik adam olarak hep işöyle söylerim: Hoca forma vermez, sen çalışıp o formayı kendin alacaksın."

Senin için hazırladığımız haberler