Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez: Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak

30.03.2022 - 16:24 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 16:30

A Spor Radyo'da Spor Trafiği programında konuşan Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez hedeflerinin ilk iki sırada yer alıp Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez: Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, A Spor Radyo’da yayınlanan Spor Trafiği programında gazeteci Koray Baloğlu’na özel açıklamalar yaptı. 

Samsunspor maçı çok önemli

Yılport Samsunspor ile oynayacakları maçı değerlendiren Onur Göçmez, “Süper Lig'e adayız, hedefimiz ilk 2'den çıkmak. Bu bir süreç, çok zorlu rakiplerimiz var. Samsunspor maçı bayram havasında, güzel bir maç olacak. İnşallah biz kazanırız. Samsunspor için kritik bir viraj, bizim için de ilk 2'yi istiyorsak çok önemli bir maç. Süper Lig'de nadir göreceğiniz yüksek kalitede, çok zevkli bir futbol olacağı konusunda size teminat verebilirim” ifadelerini kullandı.

Keny çok iyi noktalara gelecek

Göçmez, bu sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çeken oyuncuları Keny’den çok memnun olduklarını dile getirdi. Göçmez, “Keny, çok iyi noktalara geleceğine inandığımız bir futbolcu. Kendisini geliştirmesi gereken yönleri var ama şu noktada istediğimiz performansı veriyor. Keny ile 2 yıllık sözleşme imzaladık, önümüzdeki yıl da Bandırmaspor forması giyecek.

İlgini Çekebilir
İtalyan basını Türkiye maçını böyle gördü: "Kaybedenlerin buluşması..."
Habere Git

Hedefimiz Süper Lig

Şu an için bize teklif gelmedi, sadece söylentiler var. Hiçbir futbolcumuzu sezon sonunda bırakmak gibi bir niyetimiz yok çünkü bizim hedefimiz var. Süper Lig stratejisini bile oluşturmaya başladık. Mevcut takımı koruyarak, yabancı destekli ve birkaç yerli oyuncuyla Süper Lig'de de tekrar yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler