Banega'nın Galatasaray'a transferi için flaş sözler: "Sevilla'dan ayrılma ihtimali..."

04.06.2019 - 17:08 | Son Güncellenme: 04.06.2019 - 20:08

Banega'nın Galatasaray'a transferi için flaş sözler: "Sevilla'dan ayrılma ihtimali..."

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’ın Sevilla forması giyen Ever Banega’yı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. AS Gazetesi Sevilla temsilcisi Jose Antonio Espina, bu transfer iddiasıyla ilgili elde ettiği son bilgileri Radyospor canlı yayınında açıkladı. Banega, Galatasaray’a transfer olacak mı? Gelişmeler haberimizde…

Banega, Galatasaray'ın transfer gündemine geldi

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray’ın İspanya Ligi ekiplerinden Sevilla’da oynayan Ever Banega’yı transfer etmek istediği gündeme geldi.

Banega için Galatasaray 7 milyon Euro'yo gözden çıkardı iddiası

Sarı-kırmızılıların, Banega transferi için 7 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ve teknik direktör Fatih Terim’in bu transferi çok istediği ifade edilmişti.

Jose Antonio Espina, Radyospor'da açıkladı

AS Gazetesi Sevilla temsilcisi Jose Antonio Espina, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı ve Galatasaray’ı yakından ilgilendiren transfer gelişmeleri hakkındaki bilgileri paylaştı. Espina’nın değerlendirmeleri şu şekilde:

"Banega'nın Sevilla'da kalacağını düşünüyorum"

Banega için Galatasaray ile görüşmeler yapıldığı yönünde bana bir bilgi gelmedi. Boca Juniors teklif yaptı. Sevilla’da kalacağını düşünüyorum.

"Galatasaray'a transfer ihtimali düşük bir olasılık"

Banega, Sevilla için değerli bir oyuncu. Galatasaray’a transferi düşük bir olasılık görünüyor. Sevilla’dan ayrılma ihtimalinin olmadığı kanaatindeyim.

"Feghouli ve Ndiaye için Sevilla'dan somut bir teklif yok"

Feghouli ile ilgili iddialar yalanlanmıştı. Feghouli ve Ndiaye konusunda Sevilla adına herhangi somut bir şey yok.

Reyes'in vefatı İspanya'da nasıl yankı buldu?

Jose Antonio Reyes’in vefatı acı vericiydi. Çok genç öldü. Sevilla tarihinde efsanelerden biriydi. Önemli başarılar kazandı. Sevilla ailesi çok üzgün. Bunu söyleyebilirim.

"Julen Lopetegui tercihi eleştiriliyor"

Sevilla'da Julen Lopetegui ile anlaşma sağlandı. Ama bu tercih eleştiriliyor. Neden seçildiği soruluyor. Ama sonuçlar iyi olursa eleştiriler ortadan kalkar. Monchi sağlam adımlar atan bir futbol adamı. Bu tercih iyi sonuçları da beraberinde getirecek mi onu göreceğiz.

Senin için hazırladığımız haberler