Banfield, Agustin Urzi için Inter'den teklif aldı mı? Resmi açıklama...

26.04.2020 - 17:03 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 17:04

Arjantin Ligi ekiplerinden Banfield Başkanı Lucia Barbuto, Agustin Urzi'nin transfer durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR / DIŞ HABER

"Hızlı bir oyuncu"

FcInterNews.it'e konuşan Barbuto, "Hızı ile bir savunma oyuncusunu geçebilen hızlı bir oyuncu. Harika bir tekniği ve ivmesi var. Çok cesur. Sol kanatta ve oyun kurucu mevkilerinde oynayabiliyor. O bir savaşçı, uzaktan mükemmel şutları var ve kolayca hedefe varabiliyor." dedi.

Inter teklif yaptı mı?

"Urzi için Inter'den teklif aldınız mı?" sorusuna Barbuto, "Birkaç temas oldu, ama şimdilik herhangi bir resmi teklif almadık. Transfer teklifi gelirse duruma göre bir analiz yapıp oyuncunun ve kulübün geleceği için neyin iyi olduğuna o zaman karar vereceğiz." şeklinde konuştu.

Bonservis bedeli ne kadar?

Barbuto, "Banfield'de çok başarılı, Arjantin ile zaten bir başarıya ulaştı. Gelecekte onu daha iyi yerlerde göreceğiz. Avrupa'da çeşitli kulüpler bizimle temas kurdu, ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle yaz transfer döneminde ne olacağını gerçekten bilemiyoruz. Bonservis bedeli 30 milyon Euro olarak belirlendi, ancak koronavirüs pandemisi sonrası bir miktar pazarlık payı olabilir" açıklamasını yaptı.

19 maç 1 asist

2023 yılına kadar sözleşmesi devam eden 19 yaşındaki orta saha oyuncusu; bu sezon forma giydiği 19 maçta 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler