Kara Salı... Bankalar işlemleri kapattı!

Ali Bozkurt
23.11.2021 - 16:56 | Son Güncellenme: 23.11.2021 - 17:47

Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, Denizbank, Vakıf ve Finans bank mobil uygulamalarına giriş olmuyor. Çöktü mü, bankalar döviz alım, satım nasıl olur diye aramalarda sürüyor. İşte tüm detaylar...

Kara Salı... Bankalar işlemleri kapattı!

Bankalar döviz alım-satım işlemlerini durdurdu. Bununla birlikte gündeme banka hesapları girdi. Peki sistem mi çöktü ve nasıl düzelir? İşte detaylar...

Döviz kurundaki hareketliliğin inanılmaz boyutlara ulaşmasının ardından; bankaların mobil uygulamaları üzerinden döviz alım-satım işlemlerinin yapılamamaya başladığı ve birçok bankaya erişim sağlanamadığı belirtildi.

Döviz kurundaki bu hareketliliğin inanılmaz boyutlara ulaşmasıyla bankaların mobil uygulamaları üzerinden döviz alım-satım işlemleri yapılamamaya başladı. Bankaların işlemleri kısa süreli olarak durdurduğu düşünülüyor.

Sosyal medyada gündeme gelen bankaların işlem durdurması konusu için bankalardan henüz bir açıklama gelmedi. Mobil uygulama üzerinden döviz alış-satış yapmak isteyenler bankaların hesaplarına giremedi. Daha sonra bankaların işlemi durdurduğunu gördüler. Böylelikle sosyal medyadan yapılan bu karara tepkiler yağmaya devam ediyor.

Pek çok özel bankanın uygulamasında yaşanan aksaklığın yoğunluktan kaynaklandığı tahmin ediliyor ancak bankalardan konuya ilişkin resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Senin için hazırladığımız haberler