Banvit liderden çekinmiyor

26.01.2018 - 15:16 | Son Güncellenme: 26.01.2018 - 15:16

Banvit Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 28 Ocak'ta yapacakları Fenerbahçe Doğuş maçına ilişkin, "Çok zor olduğunu biliyoruz ancak hem son dönemdeki ritmimizi hem de ev sahibi avantajımızı kullanarak Fenerbahçe Doğuş maçında sahaya kazanmak için çıkacağız." dedi.

Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında kazandıkları Rosa Radom maçı sonrasında FIBA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına kalmayı garantilediklerini anımsattı.

Estudiantes ve Strasbourg karşılaşmalarından birini bile kazanmaları durumunda grubu 1. sırada tamamlayacaklarını ifade eden Çataloluk, "Bu sonuç da bize Final Four'a giden yolda avantaj sağlayacak. O yüzden bu maçları kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Geçen sezon final oynadıkları kupada, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamayı amaçladıklarını vurgulayan Çataloluk, şunları kaydetti:

"Şu an itibarıyla önümüzdeki pazar günü sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe Doğuş karşılaşması hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu sezon başında Cumhurbaşkanlığı Kupası ve ilk lig maçında, iki kez oynadığımız ve kaybettiğimiz değerli rakibimiz karşısında bu sefer daha iyi basketbol sergileyerek elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Basketbol Süper Ligi ve Avrupa Kupası'nda oynadığımız son 10 maçı arka arkaya kazanarak güzel bir ritim yakaladık. Çok zor olduğunu biliyoruz ancak hem son dönemdeki ritmimizi hem de ev sahibi avantajımızı kullanarak Fenerbahçe Doğuş maçında sahaya kazanmak için çıkacağız."

Senin için hazırladığımız haberler