Baran Tınaz kimdir? Deren Talu ile Baran Tınaz aşk yaşıyor!

30.05.2020 - 15:50 | Son Güncellenme: 30.05.2020 - 15:50

Ünlü manken ve oyuncu Deren Talu, Baran Tınaz'la yeni aşka yelken açtı. İşletmeci Baran Tınaz sosyal medya hesabından Deren Talu'yla olan fotoğrafını paylaştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olayın ardından vatandaşlar Deren Talu'nun yeni sevgilisi baran tınaz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki Baran Tınaz kimdir?

 

Kerim Sabancı'dan ayrılan Deren Talu, Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'in de yakın arkadaşı olan Baran Tınaz'la aşk yaşamaya başladı. Peki Baran Tınaz kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

BARAN TINAZ KİMDİR?

Baran Tınaz işletme sektöründe çalışıyor. Fenerbahçe Kongre Üyesi de olan Baran Tınaz, Tuba Büyüküstün'ün eski sevgilisi Umut Evirgen'in de yakın arkadaşı olduğu biliniyor.

DEREN TALU KİMDİR?

Deren Talu, 1996 yılının Kasım ayında doğdu. Deren Talu, Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden oyuncu ve sunucu Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu'nun kızıdır. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Babası aynı zamanda Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir.

Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı.

Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.

Senin için hazırladığımız haberler