Kızılyıldız 94-99 Barcelona (Maç Sonucu)

Burak Alaca
30.12.2022 - 23:33 | Son Güncellenme: 31.12.2022 - 00:01

Euroleague'de Barcelona uzatmalara giden maçta Kızılyıldız'ı 99-94 yendi. Barcelona forması giyen milli oyuncumuz Sertaç Şanlı maçı 10 sayı ile tamamladı.

Kızılyıldız 94-99 Barcelona (Maç Sonucu)

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague'in 16. haftasında Kızılyıldız, Barcelona'yı ağırladı. Kıran kırana geçen maçtan galip ayrılan uzatlar sonucu 99-94 ile Barcelona oldu. Katalan ekibi bu sonuçla 11. galibiyetini alırken, Kızılyıldız 8. yenilgisini aldı.

Nikola Mirotic bitti demeden bitmez

Serbest atışlar ile skorun hep küçük farklarla ilerlediği maçın son anlarında Nikola Mirotic sahne aldı. Yıldız oyuncu bitime saniyeler kala çembere metrelerce uzakta aldığı topta 3 sayılık isabeti buldu ve maçı uzatmaya götürdü.

Kızılyıldız eksiklerle oynadı

Sırp ekibinde sezonun formda ismi Luca Vildoza maçta sakatlandı ve yalnızca 4.5 dakika süre alabildi. Yeni transfer Facundo Campazzo lisansı çıkmadığı için forma giyemezken, Nikola Ivanovic ve Hassan Martin de sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kaldı.

İlgini Çekebilir
Tel Aviv'de kabus gibi 10 dakika! Ne yaptın Efes
Habere Git

Sertaç Şanlı etkili oynadı

Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı, Kızılyıldız karşısında 17 dakika süre alırken maçı 10 sayı, 4 ribaunt ile tamamladı. Sakatlıktan dönen Şanlı, Euroleague'de haftalar sonra ilk maçına çıktı.

Eski Efesli kariyer gecesi yaşadı

Geçen sezon Anadolu Efes forması giyen Filipe Petrusev bu gece Barcelona karşısında harika bir performansa imza attı. 10/14 boyalı alan isabeti bulan genç pivot maçı 24 sayı, 9 ribaunt ile tamamladı. Ona Nemanja Nedovic 24, Luka Mitrovic 18, Ognjen Dobric ise 14 sayı ile eşlik etti ama mağlubiyetten kaçamadılar.

Satoransky üçlük oldu yağdı

Barcelona adına maçın en iyi performansını 5/6 üçlük isabeti ile 19 sayı bulan ve bunun yanına 10 asist ekleyen Tomas Satoransky'den geldi. Ona Nikola Mirotic 12, Corry Higgins 15, Alex Abrines 14 ve Jan Vesely 10 sayı ile destek oldu.

İlgini Çekebilir
Kanarya çizmeyi aşmak istiyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler