Real Madrid-Barcelona: 3-1 (Maç Sonucu-Özet)

İsa Kethüda
16.10.2022 - 18:50 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 19:12

İspanya Birinci Futbol Ligi 9. hafta karşılaşmasında Real Madrid, sahasında ezeli rakibi Barcelona'yı mağlup etti. İşte maç sonucu, özet, goller ve karşılaşmadan detaylar.

Real Madrid-Barcelona: 3-1 (Maç Sonucu-Özet)

AJANSSPOR-HABER

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) 9. hafta mücadelesinde, Real Madrid ile Barcelona takımları Madrid’deki Santiago Bernabeu Stadı’nda karşı karşıya geldi.

El Clascio'da 3 puan Real Madrid'in

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Inter hayal kırkılığından sonra Real Madrid'e deplasmanda 3-1 yenilerek sezonun ilk yenilgisini aldı... Liderliği ezeli rakibine kaptırdı.

Los Galacticos'a 3 puanı getiren golleri 12. dakikada Karim Benzema, 35. dakikada Federico Valverde ve 90+1. dakikada penaltıdan Rodrygo kaydetti. İlk golü atan Fransız yıldız Benzema'nın da 50. dakikada attığı bir gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Barcelona'nın tek golünü ise 83. dakikada Ferran Torres attı.

İlgini Çekebilir
Orkun Kökçü gökkuşağına savaş açtı!
Habere Git

Valverde, Raul'u yakaladı

Uruguaylı yıldız Federico Valverde; 1998-99'dan bu yana, Real Madrid'in efsane ismi Raul Gonzalez'den sonra kendi sahası dışından 2 gol atan ikinci oyuncu oldu. 24 yaşındaki yıldız oyuncu ayrıca çıktığı 10 El Clasico maçında 3. golünü kaydetti.

Benzema'nın 5. golü

Öte yandan, Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema bu sezon forma giydiği 10 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler