Barcelona başkanından transfer açıklamaları

28.06.2017 - 18:25 | Son Güncellenme: 28.06.2017 - 18:25

AJANSSPOR – Barcelona Kulübü başkanı Josep Maria Bartomeu, verdiği röportajda taraftarlara transferlerle alakalı içlerinin rahat olması gerktiğini söyledi. Herkesin elinden geleni yaptığını söyleyen Bartomeu; “Taraftarlarımıza karamsarlığa kapılmamalarını tavsiye ediyorum. Önümüdeki sezon, bütün kupaları kazanacak bir takım kurulacağından hiç bir şüpheleri olmasın.” dedi.

 Teknik ekibin çalışmalarından da oldukça memnun olduğunu belirten Başkan; “Sportif Direktörümüz Robert Fernandez’e güvenim sonsuz. Ayrıca teknik patronumuz Ernesto Valverdeile iyi bir iletişim içindeler ve takıma katılacak isimlere karar veriyorlar. Hali hazırda zaten mükemmel bir kadroya sahibiz ama ufak dokunuşlar yapılması gerekli olabilir. Biz de bunun üzerinden çalışıyoruz.” dedi.

 Barcelona ile ismi en çok anılan isimlerden birisi olan Verratti’nin durumu kendisine sorulan Bartomeu,” Verratti Paris Saint Germain’in futbolcusu. Transferlerle alakalı ise, Sportif Direktörümüzün en iyisini yapacağına inandığımdan başka söyleyecek bir şeyim yok.  Hatta düşünülen isimleri bilmek bile istemiyorum diyebilirim. Teknik ekibimiz ve yöneticiler, nelere ihtiyacımız olduğunu fazlasıyla iyi bir şekilde biliyor ve çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler