Barcelona, Dani Olmo'yu transfer etti! Dudak uçuklatan serbest kalma bedeli...

09.08.2024 - 17:15 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 17:27

Barcelona, RB Leipzig’in orta saha oyuncusu Dani Olmo'yu 6 yıllığına transfer ettiğini duyurdu. Katalan ekibi ayrıca Olmo'nun serbest kalma bedelini de açıkladı.

Barcelona, Dani Olmo'yu transfer etti! Dudak uçuklatan serbest kalma bedeli...

AJANSSPOR HABER

La Liga’da yeni sezona güçlü başlamak ve şampiyon olmak uğruna transfer çalışmalarına hız veren Katalan ekip Barcelona, EURO 2024’te harikalar yaratan Dani Olmo’yu renklerine bağladığını duyurdu.

55 milyon Euro bonservis

Barcelona, Almanya temsilcisi RB Leipzig'ten orta saha oyuncusu Dani Olmo'yu 55 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı

EURO 2024’te İspanya Milli Takımı ile harikalar yaratan Dani Olmo ile 6 yıllık sözleşme imzalandı. Yıldız oyuncunun serbest kalma bedeli ise 500 milyon Euro olarak belirlendi.

10 yıl aradan sonra geri döndü

Futbol kariyerine Barcelona'nın ünlü akademisi La Masia'da başlayan Olmo, Dinamo Zagreb'in yolunu tuttu. Oradan da Leipzig’e transferi gerçekleşen Dani Olmo, 10 yıl aradan sonra Katalan ekibine geri döndü.

Olmo'nun geçen sezonki performansı

Leipzig forması ile 25 maça çıkan Olmo, 8 kez rakip fileleri havalandırırken 5 kez de takım arkadaşlarını gol ile buluşturmayı başardı. Aynı zamanda EURO 2024'te kaydettiği 3 gol ve 2 asistle İspanya'nın şampiyonluğunda büyük bir rol sahibi olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler