Barcelona efsanesi duyurdu: "Messi birkaç yıl daha kalabilir"

26.03.2021 - 18:57 | Son Güncellenme: 26.03.2021 - 19:00

İspanya Ligi haberleri... İspanya Ligi takımlarından Barcelona'nın efsane oyuncularından Rivaldo; Arjantinli yıldız Lionel Messi, David Alaba, Neymar ve Raul Gonzalez hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Barcelona efsanesi duyurdu: "Messi birkaç yıl daha kalabilir"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden FC Barcelona'nın eski oyuncusu Rivaldo, Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Brezilyalı eski oyuncu birçok konu hakkında da konuştu.

Messi'nin kalacağına inanıyorum

Barcelona'nın efsane oyuncusu Rivaldo, "Messi'nin yeni yönetim kurulu ile bir sözleşme yenileyeceğini ve birkaç yıl daha kulüpte kalacağına inanıyorum. Laporta'nın göreve gelmesi Messi'nin Barcelona'da birkaç yıl daha kalabileceği söylentilerini artırıyor" dedi. 

Neymar, Barcelona'ya geri dönecek mi?

Neymar'ın Barcelona'ya geri dönüşü söylentileri hakkında konuşan Rivaldo, "Futbolda her şey mümkün, ancak PSG Şampiyonlar Ligi'nde yarışabilmek için ciddi yatırımlar yapıyor, bu nedenle Neymar'ın Barcelona'ya dönme seçenekleri ortadan kalkmış olabilir" şeklinde konuştu.

Raul bir gün Real Madrid'i çalıştıracak

Raul'un da bir gün Real Madrid'i çalıştıracağını söyleyen Rivaldo, "Raul, Zidane'ın izinden gidiyor. Castilla'daki çalışmaları bana çok sağlam görünüyor ve eminim ki bir gün Real Madrid teknik direktörü olmaya hazırlanıyor. Taraftarlar istiyor. Başaracağına inanıyorum. Sezon sonunda Zidane'ın ayrılacağını düşünmüyorum" açıklamasını yaptı. 

David Alaba, Barcelona için mükemmel bir transfer olur

Son olarak David Alaba'nın durumunu değerlendiren Rivaldo, "Barcelona savunması için mükemmel bir transfer olur. Alaba, Avrupa Şampiyonu olan iyi bir oyuncu ve önünde uzun bir futbol serüveni var. Elbette imzalamak harika olur. Birçoğu Real Madrid'e karşı bir zafer olarak görecek, ancak ben öyle düşünmüyorum. Barcelona artık kendine odaklanmalı ve rakiplerini düşünmemeli, çünkü ancak o zaman birkaç yıl önce olduğu gibi yine güçlü bir Avrupa takımı olabilir" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler