(YAZILI ÖZET) Athletic Bilbao - Barcelona Maç Sonucu: 0-1

Ali Bozkurt
13.03.2023 - 00:29 | Son Güncellenme: 13.03.2023 - 00:55

İspanya La Liga'nın 25. haftasında Athletic Bilbao ile Barcelona karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı Barcelona 1-0 kazandı. Maç özeti ve detaylar...

(YAZILI ÖZET) Athletic Bilbao - Barcelona Maç Sonucu: 0-1

AJANSSPOR HABER

İspanya'da lider Barcelona, Real Madrid ile olan puan farkının kapanmaması için La Liga'nın 25. haftasında Athletic Bilbao deplasmanına konuk oldu. Katalan ekibi karşılaşmayı 1-0 kazanarak şampiyonluğa adım adım yaklaştı. Detaylar...

Raphinha, mutlu götürdü

Athletic Bilbao, karşısında ilk yarıda üst üstte ataklar bulmasına rağmen gol atmakta zorlanan Barcelona, ilk yarının bitimine dakikalar kala 45+1'de Raphinha'nın attığı gol sonrası 1-0 öne geçti. Barca, attığı bu gol sonrası devreye mutlu girdi.

Inaki Williams korkuttu

Oyunun son bölümüne kadar 1-0 üstünlüğünü sürdüren Barcelona,  Inaki Williams'ın golüne engel olamadı. Williams'ın attığı gol sonrası skor 1-1'e geldi. Daha sonra VAR'dan gelen uyarı sonrası gol geçersiz sayıldı. Hakem golden önce Williams'ın elle oynadığını işaret etti.

Puan farkı açıldı

Athletic Bilbao deplasmanından 3 puan ile ayrılan Barcelona, La Liga'da liderliğine devam etti. Katalan ekibi topladığı 65 puan ile Real Madrid'in üstünde yer almaya devam ediyor. Real Madrid'in ise 56 puanı bulunmakta.

İlgini Çekebilir
Müthiş geri dönüş! Fenerbahçe Beko, Barcelona'nın aklını aldı!
Habere Git

El Clasico heyecanı başladı

Athletic Bilbao deplasmanındna 3 puan ile ayrılan Barcelona, 26. haftada dev maça çıkacak. 19 Mart Pazar günü kendi sahasında Real Madrid'i konuk edecek. Katalanlar, El Clasico'da alacağı 3 puan ile farkı daha da açacak. Barcelona'nın kazanması durumunda fark 12 puana yükselecek. Real Madrid ise maçı kazanarak farkı 6 puana düşürmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler