Barcelona, Ferran Torres’i kadrosuna katmaya yakın!

Akın Ungan
16.12.2021 - 17:24 | Son Güncellenme: 16.12.2021 - 17:28

İspanyol devi Barcelona, Manchester City'de forma giyen Ferran Torres'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Barcelona, Ferran Torres’i kadrosuna katmaya yakın!

Dünya futbolunun önemli kulüplerinden Barcelona, Premier Lig devlerinden Manchester City'de forma giyen 21 yaşındaki genç oyuncu Ferran Torres'i renklerine bağlamak istiyor.

Barcelona transfere yakın

İspanyol basını Mundo Deportivo’nun haberine göre, Barcelona ile Manchester City arasında yapılan pazarlıkta LaLiga ekibi, çok önemli aşama kaydetmiş durumda.

Top İngilizlerde

İki kulüp arasındaki bir hafta önce 15 milyon olan fark, şimdi 4-5 milyona kadar düştü. Barcelona, 21 yaşındaki genç oyuncu ile prensipte anlaştı, top İngiliz devinde. İki kulüp, bonservis bedeli için ortak bir noktada buluşabilirse, transferin bitmesine an gözüyle bakılıyor.

Ferran Torres kimdir?

Valencia altyapısında yetişen genç oyuncu, turuncu siyahlıların A Takımı'na kadar yükselmeyi başardı ve 19 yıl 254 günle Valencia tarihinde 50 lig maçına çıkan en genç oyuncu oldu.

Etkileyici performansıyla İngiliz devinin dikkatini çeken Torres, 2020/21 sezonunun başında Manchester City'e 28 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Premier Lig ekibinde 2 sezonda toplam 43 maça çıkan kanat oyuncusu, 16 gol, 4 asistlik katkı sağladı. 

Senin için hazırladığımız haberler