Galatasaray'da Barcelona maçında kaleyi Muslera mı koruyacak, Pena mı?

07.03.2022 - 08:25 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 09:17

Galatasaray'da Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında perşembe günü Barcelona ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada kalede Muslera mı Pena mı oynayacak? İşte detaylar...

Galatasaray'da Barcelona maçında kaleyi Muslera mı koruyacak, Pena mı?

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın da oynayabilecek duruma gelmesiyle Barcelona ile 10 Mart Perşembe Günü deplasmanda oynanacak  karşılaşmada kaleyi kimin koruyacağı merak konusu oldu.

Muslera sakatlanınca Pena transfer edildi

Sarı kırmızılılarda ligin ilk yarısında oynanan Sivasspor maçında sakatlanan Muslera sahalardan uzun süre uzak kaldı. Uruguaylı tecrübeli file bekçisinin yerine devre arasında Barcelona B takımından 23 yaşındaki İspanyol kaleci Inaki Pena transfer edilmişti.

Hayal kırıklığı yarattı

Fanatik'te yer alan habere göre; ligde son hafta Konyaspor karşısında alınan 2-0'lık yengilde kaleyi koruyan İspanyol kaleci peformansıyla hayal kırıklığı yarattı. Inaki Pena, Galatasaray formasıyla 5 maçta forma giyerken, bu karşılaşmalarda kalesinde 8 gol gördü.

Barcelona maçında kaleye Muslera geçebilir

Sakatlığının geçmesinin ardında bir süredir takımla birlikte çalışan Fernando Muslera 3 ay aradan sonra ilk kez Konyaspor maçında kadroda yer almıştı. Perşembe günü Barcelona ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da kaleyi Muslera'nın devralabileceği bilgisine ulaşıldı. Konuyla ilgili son kararı Cim Bom'un hocası Domenec Torrent'in maç gününde vermesi bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler