Barcelona istedi, Real kapıyor!

08.05.2017 - 15:44 | Son Güncellenme: 08.05.2017 - 15:44

Kiralık olarak forma giydiği Alaves'de gösterdiği başarılı performansla göz dolduran Theo Hernandez, Real Madrid'e transferi için sağlık kontrolünden geçti.

La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde emin adımlarla zafere yürüyen Real Madrid, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Sezon başında Atletico Madrid'den Alaves'e kiralık olarak giden ve sol bekte sergilediği oyunla Barcelona'nın transfer listesine giren Theo Hernandez için Real Madrid şok bir hamle yaptı.

Başkent ekibine yakınlığıyla bilinen Marca'nın haberine göre; 19 yaşındaki futbolcu Real Madrid'e transferi için sağlık kontrolünden geçti ve önümüzdeki sezon için presip anlaşmasına vardı.

Sezon sonunda bonservisini elinde bulunduran Atletico Madrid'e dönecek Fransız sol bekin serbest kalma bedeli olan 24 milyon euro'yu ödemeyi gözden çıkaran Eflatun Beyazlılar, 27 Mayıs'ta Barcelona ve Alaves arasında oynanacak Kral Kupası finalinden sonra Hernandez'in transferini duyurmayı planlıyor.

Atletico Madrid alt yapısından yetişen Theo Hernandez, bu sezon Alaves formasıyla sahaya çıktığı 36 maçta 1 gol ve 4 asist üretirken, sol bekte gösterdiği performansla Marcelo'nun alternatifi olabileceğini gösterdi.(Eurosport)

Senin için hazırladığımız haberler