“Barcelona isterse Hagi…” Popescu’dan flaş iddia

29.05.2021 - 20:17 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 20:19

Popescu, Galatasaray’ın efsanesi Gheorghe Hagi’nin yeniden teknik direktörük yapmak istediğini açıklayarak çarpıcı bir ifade kullandı.

“Barcelona isterse Hagi…” Popescu’dan flaş iddia

AJANSPOR-HABER

Galatasaray'ın unutulmaz yıldızları Gheorghe Popescu ile Gheorghe Hagi, Romanya’da ses getiren bir habere konu oldu. Popescu, bir süredir takım çalıştırmayan Hagi'nin tekrar teknik direktörlüğe hazırlandığını açıkladı. 

Hagi'ye teknik direktörlük teklifleri var

Galatasaray’dan a takım arkadaşı olan vatandaşının iyi bir teklif beklediğini belirten Rumen futbol adamı, “Gheorghe Hagi bu işten kendi isteğiyle ayrıldı. Şu anda ona teklifler var, her şey olabilir. Eğer Barcelona Koeman'ın yerine Hagi'yi isterse belki hemen teknik direktörlüğe dönecektir" dedi.

Romanya'da Viitorul'a 3 kupa kazandırdı

Hagi futbolculuğunda efsanesi olduğu Galatasaray’ın 2004-2005 ve 2010-2011 sezonlarında teknik direktörlüğünü yapmıştı. Daha sonra ülkesine dönerek Viitorul'u çalıştıran Gheorghe Hagi, bu dönemde Romanya'da 3 kupa kazandı.

Barcelona'da Koeman'ın koltuğu salllanıyor

Öte yandan Popescu’nun işaret ettiği Barcelona’da Ronald Koeman’nın durumu belirsizliğini koruyor. Katalanlar, Hollandalı teknik adamla La Liga’yı 3. sırada tamamlamış, Koeman ise kadrosunun kalitesizliğinden şikayet etmişti. Hagi, futbolculuk kariyerinde Barcelona’da da forma giydi. 

 

Senin için hazırladığımız haberler