Barcelona Kulübü yeni başkanını belirliyor

07.03.2021 - 18:01 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 18:06

Barcelona'da başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Büyük heyecanla takip edilen seçimde Barcelona kaptanı Lionel Messi de oyunu vermek için sandık başına gitti. İşte detaylar...

Barcelona Kulübü yeni başkanını belirliyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanya'nın Barcelona Kulübü, yeni başkanını seçmek için bugün sadık başına gitti. 

Ekonomik kriz sonrası 6 yıl Bacelona Kulüp Başkanlığı görevini yapan Josep Maria Bartomeu'nun istifasıyla Katalan Kulüp, bugün 47. başkanını seçecek.

Barcelona Kulübü başkan adayları kimler?

Başkan Josep Maria Bartomeu'nun koltuğu için Joan Laporta, Victor Font ve Toni Freixa adaylar arasında. 110.290 bin kişinin oy kullanacağı seçim 16.00'da başladı. 

Seçim ertelenmişti

Barcelona'da 24 Ocak Pazar günü yapılması planlanan kulüp başkanlık seçimi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında yeni vaka sayılarındaki artışlar ve uygulanan serbest dolaşım kısıtlamalarından dolayı 7 Mart Pazar gününe ertelenmişti.

Messi'de oyunu kullandı

17 yıldır Barcelona'da A takım formasını giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek 33 yaşındaki Arjantinli forvet Lionel Messi'de seçim için bugün sandık başına geldi. Yıldız oyuncu sosyal medya hesabından ''Tüm zamanların en iyisi, 2021 seçimlerinde oyunu kullandı'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler