Barcelona, Lautaro Martinez için 111 milyon Euro ödeyemez

18.04.2020 - 12:36 | Son Güncellenme: 18.04.2020 - 12:40

Barcelona, Lautaro Martinez için 111 milyon Euro ödeyemez

İspanya La Liga ekiplerinden FC Barcelona, uzun süredir Inter'de forma giyen Arjatinli yıldız Lautaro Martinez'i transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.

111 milyon Euro ödeyemez

AJANSSPOR / DIŞ HABER

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Lautaro Martinez'in Barcelona'ya transfer olmak istediği, ancak Inter kulübü Katalan ekibinin oyuncu için 111 milyon Euro ödemeyeceğini söyledi.

4 oyuncu önerdi

Lautaro Martinez transferine karşılık Nerazzurri'ye Arturo Vidal, Arthur, Carles Alena ve Marc Cucurella'nın önerildiği iddia edildi.

"1 milyar Euro'luk bir borcun ardından bırakıp eve gidemezsin"

Konuyla ilgili konuşan Mediapro CEO'su ve Barça kulüp üyesi Jaume Roures, "Bartomeu gittiği takdirde arkasında borç dolu bir kulübü bırakmış olacak. Ne istersen onu yapamazsın. 500, 800 veya 1 milyar Euro'luk bir borcun ardından bırakıp eve gidemezsin." dedi.

"Barcelona'nın borcu çok"

Roures, "Barcelona'nın saklamaya çalıştığı çok büyük bir borcu var. Pandemi sonrası gelirler düşüyor, geri ödenemeyecek bir borç var. Seçimler yapıldığında finansal ve kurumsal olarak kulüp için en iyi olanı düşünmek zorunda kalmaları gerekir." şeklinde konuştu.

"Neymar'ı satın alacak para yok"

Neymar transfer iddialarına da değinen Roures, "Neymar rüyasına gelecek olursak, onu satın alacak para yok" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler