Galatasaraylı Marcao'ya La Liga'dan talip var

13.03.2022 - 09:18 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 09:22

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'ya La Liga'dan talip var. İspanyol ekibi, Barcelona maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken sambacı için harekete geçti. İşte detaylar...

Galatasaraylı Marcao'ya La Liga'dan talip var

Avrupa Ligi'ndeki 7 maçın 6'sında haftanın takımına seçilen Marcao'nun talipleri artıyor. Son olarak Barcelona maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı futbolcuya İspanya'dan talip çıktı.

Real Betis yetkilileri Barcelona maçında Marcao'yu izledi

Galatasaray, bu sezon Avrupa'da başarılı bir grafik ortaya koyarken, futbolcuları da gözlem altına alınıyor. Bunlardan biri de Marcao... Akşam'ın haberine göre; Avrupa Ligi'nde oynanan 7 maçın 6'sında haftanın takımına giren Brezilyalı yıldızı, Barcelona maçında Real Betis yetkilileri tribünden takip etti.

Marcao için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

İspanyol basını, bu haberi doğrularken; "Birkaç imzaya ihtiyacı olan Betis, savunma pozisyonunu güçlendirmek için hareket ediyor. Antonio Cordon da Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'yu takip etti." ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray bu yüzden Barcelona'dan İzmir'e uçmuş!
Habere Git

Haberin devamında ise; "25 yaşındaki savunmacı, Portekiz'in Chaves takımında 4 milyon Euroya geldi ama Galatasaray'da büyüdü ve değerini katladı. Real Betis için takımının başarı garantisi olan bir defans oyuncusu. Real Betis, Marcao için riske girmeye istekli. Değeri ise şu an 15 milyon Euro. Betis bu miktarı gözden çıkaracak." bilgisi paylaşıldı.

Senin için hazırladığımız haberler