Barcelona, Nou Camp'ta sessiz kaldı

Ali Bozkurt
24.11.2021 - 00:33 | Son Güncellenme: 24.11.2021 - 00:59

Barcelona, Nou Camp'ta ağırladığı Benfica'yı yenemedi. Golsüz biten karşılaşma sonrası Barcelona, grup ikinciliğinde şansını son maça bıraktı. İşte detaylar...

Barcelona, Nou Camp'ta sessiz kaldı

Barcelona'nın takımın başına eski futbolcusu Xavi'yi getirdikten sonra takımda değişim olması bekleniyordu. Xavi, Barcelona başında ilk kez Teknik Direktör olarak Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. Kendi evinde Benifca'yı ağırlayan Barcelona, rakibi ile berabere kaldı.

Barcelona, gruptan çıkmak için son maçı Bayern Münih'in evinde kazanmak zorunda. Gruptan çıkmayı garantileyen Bayern Münih'e karşı kazandığı takdirde grubu ikinci olarak tamamlayacak. Benfica'nın son maçta kendi evinde Dinamo Kiev'e kaybetmesiyle Barcelona, maçta ne sonuç olursa olsun gruptan çıkmayı garantileyecek. Benfica'nın yenmesiyle birlikte ise tek şansı kazanmak olacak. 

İŞTE E GRUBU PUAN DURUMU

Bayern Münih: 15P

Barcelona: 7P

Benfica: 5P

Dinamo Kiev: 1P

Yusuf Demir, Lionel Messi’nin ardından Barcelona formasıyla bir Şampiyonlar Ligi maçına ilk 11 başlayan en genç ikinci yabancı oyuncu oldu.

Katalan devinde 18 yaşındaki Yusuf Demir, Leo Messi'den sonra Barcelona formasıyla bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçına ilk 11'de başlayan en genç ikinci yabancı futbolcu oldu.

Yusuf Demir: 18 yaş 174 gün
Lionel Messi: 17 yaş 166 g


18 yaşındaki Türk asıllı Avusturyalı oyuncu Benfica'ya karşı 68. dakikada yerini Ousmane Dembele'ye bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler