Barcelona, Obradovic'in gözdesini transfer etmeye çok yakın!

Cem Ergün
14.06.2024 - 19:23 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 19:34

Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Barcelona, Zeljko Obradovic'in Partizan'daki gözdesi Kevin Punter'ı transfer etmeye çok yakın. İşte detaylar.

Barcelona, Obradovic'in gözdesini transfer etmeye çok yakın!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezonu hem İspanya Ligi'nde hem de Turkish Airlines EuroLeague'de hayal kırıklığıyla tamamlayan Barcelona, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi.

Kevin Punter Barca'ya yakın

Basket News'ta yer alan habere göre; Barcelona, Sırbistan temsilcisi Partizan'ın formasını giyen Kevin Punter'ı transfer etmeye çok yakın.

Haber detayında Barcelona ve Punter arasındaki anlaşmanın sağlandığı duyuruldu.

İlgini Çekebilir
Barcelona, Real Madrid'in yıldızını transfer etti!
Habere Git

EuroLeague ve ligde hayal kırıklığıyla geçen sezon

Barcelona, geçtiğimiz sezon EuroLeague'in normal sezonunu 22 galibiyet ve 12 mağlubiyetle 4. sırada tamamladı. İspanyol devi, Play-off'ta Olympiakos ile eşleşti ve seriden 3-2 mağlup ayrılarak Avrupa'ya veda etti.

Barcelona, ligde ise normal sezonu Unicaja Malaga ve Real Madrid'in ardından 3. sırada tamamladı. Çeyrek finale Tenerife engelini aşan Barcelona, yarı finalde ise ezeli rakibi Real Madrid'e boyun eğdi ve EuroLeague'in ardından ligde de havlu attı.

İspanyol ekibi, hayal kırıklığıyla geçen sezonun üzerine koç Roger Grimau ile yollarını ayırdı. Son olarak Baskonia'yı çalıştıran Joan Penarroya ise gelecek sezon önce Barcelona'nın yeni başantrenörü oldu. 

İlgini Çekebilir
Barcelonalı futbolcular forma değiştirmemişti: İşte sebebi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler