Barcelona, Türk yıldıza kapıyı gösterdi!

Cüneyt Muharremoğlu
14.01.2023 - 17:37 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 17:43

Büyük umutlarla Kayserispor'dan Barcelona B Takımı'na 2 milyon Euro'ya transfer olan Emre Demir'den kendisine kulüp bulması istendi. İşte detaylar...

Barcelona, Türk yıldıza kapıyı gösterdi!

AJANSSPOR HABER

 Türk futbolunun ilerideki en büyük yıldızlarından biri olarak gösterilen ve Kayesirspor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'e kötü haber geldi. Oyuncu, ocak ayında Barcelona'dan ayrılacak.

Barcelona genç yetenekleri kadrosuna kattı

Son transfer dönemlerinde Barcelona, hem A Takımı hem de altyapı takımı için kadrosunu genç ve yetenekli isimlerle taviye etti. Bunlardan biri de Kayserispor forması giyen Emre Demir'di.

İlk Süper Lig maçına 15 yaşında çıktı

Emre Demir henüz 15 yaşındayken Kayserispor formasıyla ilk maçına çıkmış ve birçok üst düzey kulübün ilgisini çekmişti. Potansiyeli Barcelona'yı onu transfer etmek için harekete geçirmişti.

İlgini Çekebilir
Emre Demir, Barcelona A Takım idmanında
Habere Git

2 milyon Euro'ya Barcelona'ya geldi

18 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Kayserispor'dan Barcelona'ya 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer edildi. Ancak imzası için çok daha önce bir anlaşma yapılmıştı.

Emre Demir 5 yıllık imza attı

18 yaşındaki oyuncu, Katalan ekibine gelişinin ardından beş yıllık bir sözleşme imzaladı. Emre Demir'in 2027 yılına kadar Katalan kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.

Barcelona'dan Emre Demir'e: Takım bul!

Gazeteci Albert Roge'un haberine göre adaptasyon konusunda sıkıntı çeken ve Barcelona'ya uyum sağlayamayan Emre Demir'den ocak transfer döneminde yeni bir kulüp bulması istendi.

İlgini Çekebilir
Emre Demir Barcelona formasıyla ilk maçında ilk golünü attı
Habere Git

Dil bilmemesi sorun oldu

Habare göre Emre Demir, Barcelona'da geçirdiği altı ay içinde yeni çevresine uyum sağlamakta zorlandı. 18 yaşındaki oyuncunun İspanyolca ya da İngilizce bilmeden gelmesi adaptasyonunu ve gelişimini engelledi.

Barcelona B Takımı'nda 24 dakika oynayabildi

Barcelona B Takımı'nın oynadığı 18 maçın sadece ikisinde yer alabilen Emre Demir, sahada sadece 24 dakika sahada kaldı. Bu nedenle Barcelona, Emre Demir ile yollarını ayırmaya karar verdi. Oyuncuya gelecek kiralık ya da bonservisli transfer teklifleri Katalan ekibince değerlendirilecek.

Senin için hazırladığımız haberler