"Barcelona yıldız isimle anlaştı"

12.05.2020 - 18:39 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 18:43

"Barcelona yıldız isimle anlaştı"

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen gazeteci Francesc Aguilar, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İspanyol gazeteci, Katalan ekibin Juventus'un yıldız orta sahası Miralem Pjanic ile anlaştığını yazdı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Barcelona ve Pjanic anlaştı!"

TuttoJuve.com'a açıklamalarda bulunan Francesc Aguilar: "Edindiğim bilgilere göre Barcelona, Pjanic ile anlaşmaya vardı. Zaten Pjanic, kariyeri boyunca hep Barcelona'da oynamak istediğini dile getirmişti. Juventus ile 3 senelik daha sözleşmesi bulunuyor. Kulüp kendisini sadece bonservis bedeliyle bırakmak istemiyor. Bu sabah Barcelonalı Arthur Melo'nun yakınlarından biriyle konuştum ve Arthur'un Barcelona'dan ayrılmak istemediğini öğrendim. Şu an için neler olacağını bilmiyorum. Gelecek gösterecek" ifadelerini kullandı.

"Juventus, Rakitic ya da Vidal'i istiyor"

"Barcelona ve Juventus arasında oyuncu takasında başka anlaşmalarda olabilir. Bildiğim kadarıyla Juventus, Rakitic'i ya da Arturo Vidal'i istiyor. Juve, Rakitic'in transferini daha önceden de istemişti. Hatta Barcelona ile anlaşma noktasına gelmişlerdi. Ancak Rakitic, Sevilla'ya dönmek istiyor. Sevilla'da onu istiyor ancak maaşını ödeyemiyorlar"

Senin için hazırladığımız haberler