Barcelona'da Messi yok, Messinho var! İncisini Brezilya'da buldu...

Cem Ergün
30.03.2024 - 21:55 | Son Güncellenme: 30.03.2024 - 22:14

La Liga ekiplerinden Barcelona yeni genç yeteneğini bu sefer Brezilya'da buldu. Barça'nın 16 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Estevão Willian'ı yakından takip ettiği ve transfer etmek istediği kaydedildi.

 Barcelona'da Messi yok, Messinho var! İncisini Brezilya'da buldu...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınında Mundo Deportivo'nun haberinde Barcelona'nın, Brezilya ekibi Palmeiras'ta son olarak A takıma yükselmeyi başaran 16 yaşındaki Estevao Willian'ı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Lakabı "Messinho"

Barcelona'nın transferi konusunda yakından ilgilendiği ifade edilen Estevao Willian'ın lakabı "Messinho". 16 yaşındaki yıldız adayı bu sezon gösterdiği performansla birçok dev kulübü de peşine taktı.

Devleri peşine taktı

Haber detayında Estevao Willian ile yalnızca Barcelona değil birçok büyük kulübün de ilgilendiği belirtildi. "Messinho" ile Manchester City, Manchester United, PSG, Chelsea ve Arsenal'ın da ilgilendiği ancak transferi konsunda Barcelona'nın daha avantajlı olduğu yazıldı.

Hayalim Barça demişti

Messinho lakaplı 16 yaşındaki forvet Estevao Willian, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Hayalim Barça için oynamak" demişti.

Yükselen performansı dikkatleri çekti

Bu sezon Palmeiras'ta A takıma yükselen Estevao Willian'ın performansı Avrupa'nın dikkatini çekti. Willian bu sezon çıktığı 9 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler