Barcelona'dan N’Golo Kante hamlesi!

İsa Kethüda
21.07.2024 - 17:00 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 17:09

Transfer haberleri. İspanya Ligi takımlarından Barcelona, Al-Ittihad Club forması giyen Fransız yıldız N'Golo Kante'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Barcelona'dan N’Golo Kante hamlesi!

AJANSSPOR-HABER

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al-Ittihad Club forması giyen N'Golo Kante ile ilgileniyor.

Barcelona, N'Golo Kante'nin peşinde

İspanya'da yayın yapan Sport sitesinde yer alan habere göre; Katalan devinin, 33 yaşındaki ön libero oyuncusunu düşük bir maliyet sonucunda kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Haberde, Nico Williams'a önceliği veren ancak transferde istediği sonucu elde edemeyen Barcelona'nın bir kez daha N'Golo Kante'ye yöneldiği ifade edildi.

West Ham'ın teklifi kabul edilmedi

Ancak, Suudi Arabistan ekibi Fransız yıldızı bırakmak istemiyor. Bilindiği üzere İngiliz kulübü West Ham United da N'Golo Kante için teklif yapmış ama kabul edilmemişti.

Al-Ittihad performansı

1 Temmuz 2023 tarihinde Chelsea'den ayrıldıktan sonra Al-Ittihad'a imza atan ve 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Suudi ekibiyle çıktığı 44 karşılaşmada 4 gol ve 6 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Başarılı oyuncu kariyerinde US Boulogne, Leicester City, Caen ve Chelsea formalarını giydi. Fransa Milli Takımı'nda da ter döken Kante, söz konusu görev aldığı 61 maçta 2 gol ve 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler