Barcelona'dan Ronald Koeman kararı!

11.10.2021 - 10:26 | Son Güncellenme: 11.10.2021 - 11:57

İspanya Ligi ekiplerinden Barcelona, görevden alınması gündemde olan Hollandalı teknik adam Ronald Koeman'a röportaj yasağı getirdi. İşte detaylar...

Barcelona'dan Ronald Koeman kararı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Mali açıdan büyük bir darboğazda olan Katalan ekibi Barcelona'da Lionel Messi ile yollar ayrılmıştı. Barcelona, İspanya Ligi'nde beklentilerin altında kaldı ve teknik direktör Ronald Koeman da sıkça eleştirildi. Hollandalı çalıştırıcı ile ilgili Barcelona bir karar aldı. Detaylar haberde...

Koeman'a röportaj yasağı getirildi

Daily Mirror'da yer alan habere göre; Barcelona, geleceği belirsizliğini koruyan Hollandalı teknik direktör Ronald Koeman'ın medyaya röportaj vermesini yasakladı.

Ayrılık iddiaları için ne demişti?

Hatırlanacağı üzere daha önce Koeman, "Barcelona'da kalıp kalmayacağım konusunda bir şey söyleyemem" demişti. Koeman'ın yerine Ajax'ın teknik patronu Eric ten Haag'ın adı yakın zamanda sıkça anıldı. 

Barcelona ligde beklentilerin altında kaldı

Geçen sezon La Liga'da Atletico Madrid ve Real Madrid'in ardından 3. sırada yer alan Barcelona, 7 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Katalan ekibi 12 puanla 9. sırada yer alıyor. Barcelona, 17 Ekim'de evinde Valencia ile karşılaşacak. Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ve Benfica'ya da 3-0'lık skorlarla kaybetmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler