Barcelona'dan sürpriz transfer hamlesi! Griezmann...

17.12.2017 - 11:47 | Son Güncellenme: 17.12.2017 - 11:47

Barcelona'dan sürpriz transfer hamlesi! Griezmann...

Devre arasında Arda Turan ile yolları ayırmayı planlayan Barcelona biri devre arası biri de sezon sonu olmak üzere iki transfer için kolları sıvadı. Başkan Bartomeu’nun hedefinde Atletico Madrid’in yıldızı Antoine Griezmann var.

La Liga’da açık ara liderlik koltuğunda oturan Barcelona şimdiden gelecek sezonun transfer planlamasına başladı. Katalan ekibinin ilk hedefi Fransız yıldız Antonie Griezmann.

Griezmann ailesi ile Barcelona'da yemek!

Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre başkan Josep Maria Bartomeu geçtiğimiz günlerde Barcelona’da 26 yaşındaki oyuncunun ailesi ile yemekte bir araya geldi. Griezmann’ın menajerliğini kız kardeşinin üstlendiği belirtilirken yemekte transfer için kesin olarak anlaşmaya varıldığı kaydedildi.

Sözleşme fesih bedeli ödenecek!

Sıradaki adım ise kulübü Atletico Madrid ile görüşmek olacak. Barcelona’nın oyuncunun sözleşmesindeki 100 milyon euroya serbest kalır maddesi aktif ederek transferi sonlandırması bekleniyor.

En son Arda Turan...

İki kulüp arasındaki oldukça iyi zira son olarak Arda Turan, Atletico Madrid’den Barcelona’nın yolunu tutmuştu.

Savunma için çözüm yine La Liga'dan!

Barcelona bir sonraki sezon için Griezmann transferini düşünürken devre arasında da savunmaya takviye yapmanın hesaplarını yapıyor. Yine Mundo Deportivo gazetesinde yer alan habere göre Emre Çolak’ın Deportivo’dan takım arkadaşı Fabian Schar, Katalan ekibinin gündeminde.

2014’te Basel forması giydiği dönemde de Barcelona’nın radarına giren İsviçreli savunmacı Mascherano’nun olası ayrılığına karşı en önemli alternatiflerden biri konumunda.  

Barcelona yaz transfer döneminde Dortmund'dan rekor bedelle Ousmane Dembele'yi transfer etmiş, Coutinho transferi içinse kulübü Liverpool'u ikna edememişti. 

Barcelona ligde 15 hafta sonunda topladığı 39 puanla lider durumda bulunuyor. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler