Barcelona'dan Xavi'ye kötü sürpriz! Transfer bütçesi...

11.11.2021 - 21:47 | Son Güncellenme: 11.11.2021 - 22:01

La Liga devi Barcelona'nın teknik direktörlüğe getirdiği Xavi'ye ara transfer harcamaları için sadece 10 milyon Euro'luk bütçe sunulduğu iddia edildi.

Barcelona'dan Xavi'ye kötü sürpriz! Transfer bütçesi...

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Barcelona'da teknik direktörlük koltuğunu Ronald Koeman'dan devralan Xavi yeni görevine soğuk duşla başladı. Takımı canlandırması istenen Barça efsanesine ara transfer dönemi için en fazla 10 milyon Euro'luk transfer bütçesi sunulacağı belirtildi.    

Ara transfer bütçesi 20 milyon Euro olacaktı

ESPN'in haberine göre Katalan kulübü, Ronald Koeman'a ödeyeceği tazminat ve yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle transfere fazla para ayıramayacak. Barcelona CEO'su Ferran Reverter, bu yılın başlarında 97 milyon Euro'luk harcama limitine dayanarak kulübün ara transfer dönemi için 20 milyon Euro bütçeye sahip olacağını açıklamıştı.

Xavi kiralama formülüne gidecek

Ancak Koeman'ın ayrılığı ve hesapların tutmaması dolayısıyla dev kulübün ara transfer bütçesinin 10 milyon Euro'dan daha az olacağı iddia edildi. Bu imkansızlıktan kiralık formülü ile sıyrılmaya çalışacak olan Barcelona'da, Xavi'nin önceliğinin hücum hattına takviye yapmak olacağı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler