Barcelonalı eski yıldız açıkladı! PSG, Neymar'ı satmaya hazır...

28.03.2020 - 15:41 | Son Güncellenme: 28.03.2020 - 15:42

İspanya La Liga ekiplerinden FC Barcelona'nın efsane oyuncularından Rivaldo, Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldız Neymar'ı satmaya hazır olduğunu açıkladı.

İspanyol basınına röportaj veren Rivaldo, kulübün bu yaz Inter Milan'dan Lautaro Martinez yerine Neymar'ı takıma transfer etmesi gerektiğini söyledi.

Katalan devi, Brezilyalı yıldızı sezon başında transfer etmek istedi ancak Paris Saint-Germain 200 milyon Euro'dan aşağı düşmeyince transfer gerçekleşmedi.

Katalan devinin önceliği Martinez

Haberde, PSG'nin Neymar'ın bonservis bedelini 150 milyon Euro'ya kadar düşürmesine rağmen La Blaugrana'nın önceliğinin Inter forması giyen Arjantinli yıldız Lautaro Martinez olduğu kaydedildi.

22 yaşındaki oyuncu 2019-20 sezonda forma giydiği maçlarda 16 gol attı ancak Rivaldo, Neymar'ın doğru seçenek olduğuna inanıyor.

"Martinez iyi oyuncu"

Konuyla ilgili konuşan Rivaldo, "Martinez iyi oyuncu, ancak gelişmesi ve gelecekte en iyi olabilmesi için daha fazla deneyim kazanması gerekiyor. Bana göre Neymar, Barcelona için her zaman önceliğim olurdu ve onu geri getirmek için finansal olarak sonuna kadar gitmek gerekir." dedi.

"PSG teklifi kabul etmeye hazır"

Rivaldo, "PSG teklifi kabul etmeye hazır ve hala önünde uzun bir zamanı var Neymar'ın. Bu Barcelona içinde risk oluşturmaz." ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere, Barcelona 2017 yılında 222 milyon Euro bonservis bedeliyle Neymar'ı Fransız devine satmıştı.

Fransız devinin tekliflere açık olduğu ancak Barcelona'nın 120 milyon Euro'dan fazla vermeyi düşünmediği öğrenildi.

Katalan devinin önceliği, 111 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Martinez.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler