Barcelonalı yıldız futbolcu: "Annem bir hemşire..."

01.05.2020 - 18:25 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 18:29

Barcelonalı yıldız futbolcu: "Annem bir hemşire..."

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Fransız stoperi Clement Lenglet, içerisinde bulunduğumuz salgın günleri hakkında konuştu. Annesinin bir hemşire olduğunu söyleyen Lenglet, süreci en yakından yaşayan isimlerden biri olduğunu ifade etti.

Fransa Futbol Federasyonu ile yaptığı röportajda salgına karşı hassas olduğunu belirten Clement Lenglet, hastalıkla ilgili her şeyi yakından takip ettiğini anlattı.

"Onları alkışlamalıyız..."

Annesinin hemşire olduğunu söyleyen Lenglet: "Koronavirüs salgınını yakından yaşayan isimlerden biriyim. Çünkü annem bir hemşire. Sürekli iletişim halindeyiz ve bana zor bir dönemden geçtiklerini söylüyor. Çünkü her zaman doğru malzemeye sahip değiller. Her koşula uyum sağlamak zorundalar. Bu yüzden sağlık çalışanlarını, bize yiyecek ve ulaşım getirmek için çalışanları alkışlamalıyız. Bizim için hayatı kolaylaştırıyorlar. Bizim için risk alan herkes için şapkalarımızı çıkarmalıyız.”

"Herkes bu kadar şanslı olamayabiliyor..."

Salgın günlerini anlatan yıldız futbolcu: "Herkes gibi yaşıyorum. Dilediğimiz gibi dışarı çıkabileceğimiz zamanların gelmesini umuyorum. Bahçeli bir evim var ve bu yüzden biraz şanslıyım. Çünkü zaman zaman hava almak için bahçemde vakit geçiriyorum. Herkes bu kadar şanslı olamayabiliyor. Bu herkes için zorlu bir süreç" ifadelerini kullandı.

"Doğru bir karar..."

EURO 2020'nin ertelenmesi hakkında konuşan Clement Lenglet: "Doğru bir karar. Çünkü eğer oynanmasına karar verilseydi, seyircisiz oynanacaktı. Böyle bir organizasyonun seyircisiz oynandığını düşünemiyorum." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler