Barcelona'nın başını derde sokacak belgeler! Griezmann...

20.09.2019 - 13:16 | Son Güncellenme: 20.09.2019 - 10:19

Barcelona'nın başını derde sokacak belgeler! Griezmann...

Barcelona'nın bu sezon kadrosuna kattığı Antonie Griezmann'la ilgili tartışmalar biteceğe benzemiyor. Fransız yıldızın transferiyle ilgili yeni belgeler ortaya çıktı.  

Yaz transfer döneminin en çok konuşulan transferlerinden biri olan Antoine Griezmann’ın Barcelona’ya imzası, Atletico Madrid tarafından mahkemeye taşımaya karar vermişti. 

Barcelona’nın Fransız golcü ile serbest kalma maddesi 200 milyon Euro iken görüştüğünü iddia eden Atletico Madrid, Katalan ekibinin kendilerine 80 milyon Euro daha ödemesi gerektiğini belirterek, transfere itiraz etmişti.

İspanyol gazetesi Marca’da yer alan habere göre Antoine Griezmann’ın avukatı ile Barcelona arasında Mart ayında yapılan e-posta yazılarının ortaya çıktığı iddia edildi. 

Fransız futbolcunun avukatlığını yapan Sevan Karian’ın, Katalan ekibi ile yaptığı görüşmelerin kayıtlarını Antoine Griezmann’ın babası ve kız kardeşine gönderdiği belirtildi. 

Yazışmalarda, Karian’ın Barcelona yetkilileri ile imza parası ve yıldız futbolcunun alacağı bonuslar üzerine görüştüğü ortaya çıktı.

Mart ayında Atletico Madrid’in Şampiyonlar Ligi’nde Juventus maçlarına çıktığı, Barcelona ile de İspanya La Liga’da şampiyonluk yarışında olduğuna vurgu yapıldı. (Skor)

 

Senin için hazırladığımız haberler