Barcelona'nın yeni kalecisi tepkilere yanıt verdi: Kimseyi ilgilendirmez

11.10.2024 - 14:50 | Son Güncellenme: 11.10.2024 - 15:11

La Liga ekibi Barcelona'nın yeni kalecisi Wojciech Szczesny, sigara kullandığı için taraftarların gösterdiği tepkilere cevap verdi. İşte detaylar...

Barcelona'nın yeni kalecisi tepkilere yanıt verdi: Kimseyi ilgilendirmez

AJANSSPOR - HABER

FC Barcelona'nın Polonyalı yeni kalecisi Wojciech Szczesny, Mundo Deportivo için yaptığı özel açıklamalarda sigara içmesinin kimseyi ilgilendirmediğini söyledi.

"Sigara içmem kimseyi ilgilendirmez"

Wojciech Szczesny, Barcelona'ya transfer olmasının ardından Mundo Deportivo için yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi .Sigara kullandığı için taraftarların tepkisini çeken Polonyalı file bekçisi açıklamalarında sigara içmenin performansını etkilemediğini ve bunun tamamen özel hayatıyla alakalı olduğunu savundu. Szczesny açıklamalarında şunları söyledi: "Özel hayatımda değiştirmediğim şeyler var ve sigara içmem kimseyi ilgilendirmez. Bunun performansımı etkilemediğini düşünüyorum ve sahada iki kat daha fazla çalışıyorum. Çocukların yanında yapmıyorum ki kötü bir etki bırakmasın."

"Bu benim kontrolümde değil"

Wojciech Szczesny açıklamalarında ayrıca "Bazen biri ağaçların arkasından fotoğrafımı çekiyor, ama bu benim kontrolümde değil. Benim özel hayatım ve kimseyi ilgilendirmiyor. Eğer birileri kişisel hayatımı değiştirebileceğini düşünüyorsa, bir daha deneyin, bugüne kadar hiç işe yaramadı." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Evinde ölü bulunmuştu: Nişanlısından Yunan yıldıza veda
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler