Barcelona'ya bir Arjantinli daha! Paulo Dybala...

07.08.2021 - 00:51 | Son Güncellenme: 07.08.2021 - 00:55

Son dakika transfer haberleri… La Liga ekiplerinden Barcelona, Lionel Messi’nin beklenmedik vedasından sonra Dybala’yı takibe aldı. İşte detaylar…

Barcelona'ya bir Arjantinli daha! Paulo Dybala...

AJANSSPOR - HABER

 

İspanya La Liga’nın ratinglerine doğrudan etki edecek vedalarından biri, iki gün önce Barcelona’da yaşandı. 16 yıldır Barcelona formasıyla başarıdan başarıya koşan Lionel Messi, Başkan Joan Laporta’nın teklifini kabul etmeyip ayrılık kararını iletti.

Messi’nin bu beklenmedik vedasından sonra Katalan ekibi, hücum hattını bir başka Arjantinli Dybala’yla kapatmak istiyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, taraflar arasında bu hafta sonu görüşme yapılacak.

Görüşmeler başlıyor

İtalyan CalcioMercato’daki haberde, Barcelona tarafının Paulo Dybala’yı almakta ısrarcı olduğu, görüşmelerin en geç bu hafta sonu başlayacağı iddia edildi. Dybala’nın menajeri Jorge Antun, transfer görüşmelerini başlatmak için geçtiğimiz haftalarda İtalya’ya gelip zorunlu karantina sürecine girmişti. Karantinası sona eren menajerin, Juventus yönetimiyle Dybala’nın bonservisi için konuşması bekleniyor.

Juventus, Dybala’yı gönderme niyetinde

Torino temsilcisi Juventus’tan yıllık 7 milyon Euro’nun üzerinde kazanan Paulo Dybala, önümüzdeki yıl serbest kalacak. Juventus Başkanı Agnelli, bunca yatırımdan sonra Arjantinli yıldızı para kazanmadan bırakmak istemiyor.

Paulo Dybala’nın istatistikleri

Önceki sezon sakatlıklardan ötürü Juventus formasıyla sadece 26 maça çıkan Paulo Dybala, 5 gol 3 asistlik performansıyla takımına katkı sağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler