Barcelona’ya Raphinha şoku! 5 hafta yok
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
Barcelona’da Raphinha sakatlandı. Brezilya-Fransa maçında kasığından sakatlanan yıldız futbolcunun 5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Barcelona’ya Raphinha’dan kötü haber geldi. Brezilya’nın Fransa ile oynadığı maçta sakatlanan yıldız futbolcunun yapılan kontroller sonrası 5 hafta sahalardan uzak kalacağı duyuruldu.
Sakatlık Fransa maçında geldi
Raphinha, Brezilya Milli Futbol Takımı’nın Fransa Milli Futbol Takımı ile Amerika Birleşik Devletleri’nde oynadığı karşılaşmada sakatlandı.
İlk 45 dakikanın ardından oyundan çıkan Brezilyalı oyuncunun kasık bölgesinde problem yaşadığı belirtildi.
5 hafta sahalardan uzak
Barcelona’dan yapılan açıklamada, oyuncunun sağ arka adalesinde (hamstring) sakatlık tespit edildiği bildirildi.
Kulüp, Raphinha’nın tedavi için Barcelona’ya döneceğini ve yaklaşık 5 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu. Kulübün resmi X hesabından yaptığı açıklamada, "Brezilya Futbol Federasyonu (CBF) tarafından yapılan tıbbi testler sonucunda Raphinha'nın sağ arka adalesinde (hamstring) bir sakatlık tespit edilmiştir. Bu durum, Perşembe günü Boston'da oynanan Brezilya - Fransa maçı sırasında oyuncunun hissettiği rahatsızlık üzerine doğrulanmıştır. Oyuncu, gerekli tedavi sürecine başlamak üzere Barselona'ya dönüyor. Tahmini iyileşme süresi beş hafta olarak öngörülmektedir." ifadesine yer verildi.
İŞTE KAÇACAK MAÇLAR
Bu sakatlığın ardından Brezilyalı oyuncu, Nisan ayında La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde oynanacak Atletico Madrid karşılaşmalarında sahada yer alamayacak.
İşte Barcelona'nın Raphinha'dan yoksun oynacağı karşılaşmalar:
Atletico Madrid (D)
Espanyol
Celta Vigo
Getafe (D)
Osasuna (D)
Şampiyonlar Ligi
Atletico Madrid Çeyrek Final müsabakası (her iki karşılaşma)




