Barcelona’ya son dakika darbesi!

21.02.2021 - 18:13 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 18:23

Şampiyonlar Ligi’nde aldığı farklı Paris Saint-Germain yenilgisinin yaralarını La Liga’da sarmak isteyen Barcelona, Cadiz’e de takıldı. Messi’nin penaltısıyla öne geçen Katalanlar üstünlüğünü koruyamayınca lider Atletico Madrid’in puansız kapattığı haftada fırsat tepti. İşte detaylar…

Barcelona’ya son dakika darbesi!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Barcelona La Liga’nın 24. Haftasında Cadiz’i konuk etti. Nou Camp’taki mücadeleye Şampiyonlar Ligi’ndeki 4-1’lik Paris Saint-Germain mağlubiyetini telafi etmek için çıkan Katalanlar yine istediğini alamadı.

Skoru penaltılar belirledi

32. dakikada Lionel Messi’nin penaltısıyla öne geçen Barça, konuk takımın Aleix Fernandez’le 89. dakikada yine penaltıdan bulduğu gole engel olamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Dün 55 puanlı lider Atletico Madrid’in de Levante’ye yenilmesiyle umutlanan Barcelona bu sonuçla 47 puana yükseldi. Ancak zirveyle farkı daha da kapatma şansını kullanamadı.  

Messi'den bir rekor daha

Mücadeleye Paris Saint-Germain önünde hezimete uğrayan 11’le başlamayı tercih eden teknik direktör Ronald Koeman, Cadiz beraberliği sonucu bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu. Öte yandan Lionel Messi bu maçla birlikte 73. penaltısını kullanarak, La Liga tarihinde en çok penaltı atan futbolcu unvanını aldı.  

Senin için hazırladığımız haberler