Barda kavga eden Aaron Boupendza'nın çenesi kırıldı!

Özgür Koç
03.05.2024 - 12:07 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 12:17

Kariyerini MLS ekiplerinden FC Cincinnati'de sürdüren Hatayspor'un eski futbolcusu Aaron Boupendza'nın barda karıştğı kavgada çenesi kırıldı. İşte detaylar...

Barda kavga eden Aaron Boupendza'nın çenesi kırıldı!

AJANSSPOR - HABER

Hatayspor'da oynadığı dönemde Süper Lig'e damga vuran ve 22 kez rakip fileleri havalandırarak gol kralı olan Aaron Boupendza 1,5 ay sahalardan uzak kalacak. 

Bar kavgasında çenesi kırıldı

27 yaşındaki Gabonlu golcnün sahalardan futboldan uzak kalacak olmasının nedeni yeşil sahada yaşadığı bir sakatlık değil. Boupendza'nın, sabaha karşı gittiği barda karıştığı kavga sırasında yediği yumruk yüzünden çenesi kırıldı. Ameliyat edileceği açıklanan golcü futbolcunun yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı ifade ediliyor.

Hatayspor'da parladı

Mounana altyapısında futbola başlayan Aaron Boupendza daha sonra Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours ve Feirense'de kiralık olarak forma giydi. Aaron Boupendza, 2020-2021 sezonunda Hatayspor'a bedelsiz olarak imza attı. Gabonlu santrfor, 2020-2021 sezonunda Akdeniz ekibinde inanılmaz bir performans sergiledi.

Süper Lig'de gol kralı oldu

Aaron Boupendza, 2020'nin yaz transfer döneminde Bordeaux'dan Hatayspor'a transfer olmuştu. Hatayspor'da geçirdiği tek sezonda 36 maçta 22 gole imza atan Gabonlu oyuncu, sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

Adı transferde 3 büyüklerle anıldı

27 yaşındaki Gabonlu futbolcu, Hatayspor'daki başarılı performansı sonrası özellikle Fenerbahçe, Galatasaray  ve Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Sonrasında kariyerine Katar ekibi Al-Arabi SC ve Suudi Arabistan temsilcisi Al-Shabab devam eden Boupendza bu yaz transferinde 6,5 milyon Euro karşılığında MLS ekibi Cincinati'ye transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler