Barış Alper Yılmaz: "Kötü bir gece oldu! Herkes farkında"

Arif Can Yıldız
26.02.2026 - 02:14 | Son Güncellenme: 26.02.2026 - 02:15

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off etabının rövanş maçında Juventus'a uzatmalarda 3-2 yenilen Galatasaray, ilk karşılaşmayı 5-2 kazandığı için tur atladı. Takımının ikinci golünü atan Barış Alper Yılmaz, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Barış Alper Yılmaz: "Kötü bir gece oldu! Herkes farkında"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme rövanş maçında deplasmanda İtalyan ekibi Juventus'a uzatmalara giden maçta 3-2 mağlup oldu. İlk maçı 5-2 kazanan sarı-kırmızılılar adını son 16 turuna yazdırdı.

Takımının ikinci golünü atan Barış Alper Yılmaz, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Bu saatten sonra daha iyi Galatasaray izletmek istiyoruz"

Barış Alper Yılmaz, "Taraftarımıza teşekkür ederim. Gerideyken her zaman bizi desteklediler. Açıkçası çok iyi oynadığımız söylenemez. İyi de pozisyonlar ürettik ama değerlendiremedik. Bizim için kötü bir gece oldu. Herkes farkında, çok iyi oynayamadık. Taraftarımıza söz veriyoruz, çok daha iyi olacağız. Hocamızın verdiği taktikleri sahaya yansıtabilseydik daha farklı olurdu. Bizim açımızdan bazı şeyler iyi olmadı. 3-0, kötü oldu. Bu saatten sonra taraftarımıza daha iyi Galatasaray izletmek istiyoruz.

Hedeflerim var. Önemli olan takım hedefleri. Takıma katkı sağlamak istiyorum. Hocamın bana verdiği taktiği sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Tek düşüncem bu" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler