Transfer | Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig'den gözaltı!

Akın Ungan
30.06.2024 - 08:36 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 08:44

Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Premier Lig ekipleri Tottenham ve Brighton'ın transfer listesine girdi. Detaylar.

Transfer | Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig'den gözaltı!

Yeni sezon hazırlıklarına şampiyonluk parolasıyla devam eden Galatasaray'da iç transfer gelişmeleri yaşanıyor. Şampiyon kadroyu korumayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz'a büyük ilgi var.

11'in değişmez ismi

Yaşadığı çıkışla önce Galatasaray'da formayı kapan ve ilk 11'in değişmez isimlerinden biri haline gelen Barış Alper Yılmaz, daha sonra A Milli Takım'a seçildi. Genç oyuncu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mücadele eden Türkiye'nin çıktığı 3 maçta da ilk 11'de yer almayı başardı.

Avrupa'nın radarında

Performansıyla beğeni toplayan Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin transfer listesine girdi. Barış Alper'i tutarak gelecek sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray yönetimi, gelecek teklifleri bu hedef doğrultusunda değerlendirecek.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor, Oğuz Aydın için gelen teklifleri açıkladı! Beşiktaş, G.Saray, Ajax...
Habere Git

Ada ekiplerinden Barış Alper Yılmaz'a yakın takip

Edinburgh News haberine göre İngiltere Premier Lig ekipleri Tottenham ve Brighton, Galatasaray'ın genç futbolcusu Barış Alper Yılmaz'ı transfer listesine ekledi. İngiliz kulüpler Barış Alper'i yakından takip ediyor.

Barış Alper Yılmaz'ın 2023/24 sezonu performansı

Temmuz 2021'de 2.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ankara Keçiörengücü'nden Galatasaray'a transfer olan Barış Alper Yılmaz, 2023/24 sezonunda 55 maça çıktı. 24 yaşındaki sağ kanat, 7 kez rakip fileleri havalandırırken, 12 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler