Barış Alper Yılmaz'dan A Milli Takım açıklaması!

07.07.2024 - 17:47 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 17:53

A Milli Takım'ın yıldızlarından Barış Alper Yılmaz, Türkiye'nin EURO 2024'e veda etmesinin ardından sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu.

Barış Alper Yılmaz'dan A Milli Takım açıklaması!

AJANSSPOR HABER

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Milli Takım'ın yıldızlarından Barış Alper Yılmaz, turnuvaya vedamızın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum"

Barış Alper Yılmaz, paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Büyük hayallerle çıktığımız bu yolda veda etmek üzücü olsa da, son ana kadar mücadeleden hiç vazgeçmeyen bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Birlikte yaşadığımız bu deneyim bize daha da güç verecek. Desteğini her an hissettiren halkımıza sonsuz teşekkürler."

Barış Alper Yılmaz'ın paylaşımı:

van Dijk'tan, Barış Alper'e övgüler

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda performansıyla göz dolduran Barış Alper Yılmaz için, Hollandalı dünyaca ünlü stoper Virgil van Dijk dünkü maçın ardından şu sözleri kullanmıştı:

"Barış Alper sürekli koşuyordu. Yani ele avuca sığmaz bir şekilde koşuyordu. Her savunmacı için zordur ve bizi çok zorladı arka üçlüde. Gol atamadı ama. Eğer bir şekilde onu tasvir edecek olursak gerçekten önemli bir oyuncu."

Senin için hazırladığımız haberler